EXCLUSIV. Cum au fost surprinși Ilie Năstase și soția sa, în pădurea Băneasa. Ioana a luat-o pur și simplu la fugă

Ana Anitoiu 19.11.2020, 12:01

Ilie Năstase și soția sa au fost surprinși, în pădurea Băneasa, într-un moment straniu. Ioana a luat-o pur și simplu la fugă, lăsându-l pe fostul tenismen în urma ei.

Cum au fost surprinși Ilie Năstase și soția lui, în pădurea Băneasa

Ilie Năstase și soția lui, Ioana, au vândut casa din Primăverii și s-au mutat în apartamentul ei, ce se află în Băneasa.

Fostul jucător de tenis și soția lui au fost surprinși la terasa Jumbo din pădurea Băneasa. Imediat după ce și-a parcat bolidul de lux, în valoare de 100.000 de euro, soția lui Ilie Năstase a făcut un gest bizar.

Mai exact, Ioana a luat-o la fugă către terasă și l-a lăsat în spate pe Ilie Năstase, care a devenit, pe 23 august 1973, primul număr 1 mondial din tenis. Se pare că soției fostului jucător de tenis îi era foarte foame.

Îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare deschisă, o bluză neagră și o vestă albă asortată cu pantofi sport albi, soția lui Ilie Năstase, care purta și o pălărie neagră, era zâmbitoare, dar s-a grăbit să ajungă la terasă.

Spre deosebire de soțul ei, Ioana nu purta mască de protecție. Ilie Năstase, în schimb, a ieșit din mașină îmbrăcat gros, cu mască și cu telefonul mobil în mână.

EXCLUSIV. Cum au fost surprinsi Ilie Nastase si sotia lui, in padurea Băneasa. Ioana a luat-o la fuga
Ioana, sotia lui Ilie Nastase

Ilie Năstase, surpriză imensă, la 74 de ani

Chiar dacă a ajuns la vârsta de 74 de ani și are deja cinci copii, Ilie Năstase a declarat, anterior, că își dorește să facă o fetiță cu actuala lui soție. El și Ioana s-au căsătorit anul trecut.

În plus, Ilie Năstase a dezvăluit ce carieră și-ar dori să urmeze copii lui, despre care a spus că i-a lăsat întotdeauna liberi să facă propriile alegeri în viață.

”Nu am vrut să-mi forţez copiii mei să facă ceea am făcut eu. Dar, dacă vreunul dintre ei ar fi dorit să joace tenis, sigur că i-aş fi ajutat. Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei (Simion – actuala soţie a lui Ilie Năstase – n.r.), care să devină o altă Simona (Halep– n.r.) … dar asta nu-ţi garantează nimeni.  

Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, a spus celebrul sportiv în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe