EXCLUSIV. Cum arată acum soția lui Alex Bourceanu. Adina a fost tunsă de fostul fotbalist la ora 2 noaptea

Andreea Bisinicu 03.12.2020, 13:22

Cum arată acum soția lui Alex Bourceanu. Soțul ei a ras-o în cap. Adina a fost tunsă de fostul fotbalist la ora 2 noaptea. Femeia arată senzațional după ce a slăbit 60 de kilograme.

Cum arată acum soția lui Alex Bourceanu, după ce soțul a ras-o în cap

Cum arată acum soția lui Alex Bourceanu, după ce soțul a ras-o în cap. Adina, soția lui Alex Bourceanu, și-a șocat fanii prin luna octombrie atunci când s-a fotografiat rasă în cap, iar imaginea a fost urcată pe contul ei personal de Facebook. Fanii, îngrijorați, au pus răul în față, crezând că femeia a luat această decizie din motive nefericite. Din fericire, nu pățise nimic. Motivul pentru care soția lui Bourceanu a ales să facă această schimbare este unul pur stilistic. Aceasta și-ar fi dorit transformarea de look de mult timp, după cum spune chiar ea. Se pare că soției fotbalistului i-a plăcut atât de mult acest look încât a decis să renunțe, în continuare, la podoaba capilară.

Fostul fotbalist al naționalei și al Stelei și-a deschis o terasă, în plină pandemie, în zona Floreasca din Capitală. Soția lui Alex Bourceanu este pe terasa cafenelei zi de zi și are grijă de afacerea familiei. Adina a declarat, într-un interviu, că a fost tunsă de către soțul ei la chelie la ora 2 dimineața. Chiar dacă poate părea o alegere foarte îndrăzneață, noul look al fostei blondine o prinde foarte bine, mai ales ca a slăbit 60 de kg și arată mai bine decât niciodată. Postarea a strânit multe reacții din partea prietenilor virtuali, care i-au spus că îi stă foarte bine și că este o schimbare de look benefică:

„Fără filtre, fără teamă, fără regret! Mi-am dorit mereu ca o dată în viață să mă rad în cap. Am făcut-o acum!”, a scris Adina Bourceanu pe contul său de Instagram.

Adina Bourceanu are grija de afacerea sotului ei
Adina Bourceanu are grija de afacerea sotului ei

Cum s-au cunoscut Adina și Alex Bourceanu

Adina Bourceanu și renumitul fotbalist s-au cunoscut acum aproape două decenii și de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi au o poveste frumoasă de dragoste și se iubesc la fel de mult ca doi adolescenți. Aceștia s-au cunoscut întâmplător, însă așa au reușit să-și formeze familia la care au visat dintotdeuna. Alex Bourceanu s-a căsătorit cu Adina în 2014, iubita sa din adolescență. Cei doi aveau deja 2 copii împreună, însă femeia era nemulțumită de kilogramele în plus care o făceau să se simtă inconfortabil. Fără să mai stea pe gânduri, blondina a decis să apeleze într-un final la o operație de micșorare a stomacului, iar în prezent arată senzațional de bine. Soția lui Alex Bourceanu a plătit aproape 6.000 de euro pe operația estetică, care a fost un real succes. Mai mult, Adina și-a armonizat silueta și și-a modelat sânii cu ajutorul implanturilor de silicon după care și-a înlăturat excesul de piele rezultat în urma slăbitului.

„Ne-am cunoscut acum 16 ani şi ceva. L-am cunoscut pe stradă, în faţa casei lui, juca fotbal pe zăpadă. Am fost amici câteva luni, după care am început să fim iubiţi, ne plimbam, vorbeam, eu aveam 14 ani, genul ăla de primă relaţie. Ne-am mutat împreună destul de repede, după 2 ani şi ceva. I-am zis mamei, am rămas împreună de tot…”, declara Adina Bourceanu, cu ceva timp în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe