EXCLUSIV Cum a suportat-o Anca Țurcașiu pe amanta soțului timp de doi ani. Adevăratul motiv pentru care a ajuns la divorț

Alexandra Andrei 22.09.2020, 17:02
EXCLUSIV Cum a suportat-o Anca Țurcașiu pe amanta soțului timp de doi ani. Adevăratul motiv pentru care a ajuns la divorț

Noi detalii despre divorțul Ancăi Țurcașiu ies la iveală. Potrivit apropiaților, artista a fost nevoită să suporte ani la rând infidelitățile soțului său și să se prefacă o femeie fericită.

Au divorțat după 22 de ani de căsnicie

În urmă cu câteva luni, Anca Țurcașiu anunța, prin intermediul canalelor sale de socializare, faptul că divorțează, după o căsnicie care a durat 22 de ani. Ea nu a dorit să dea amănunte despre motivele rupturii de medicul stomatolog Cristian Georgescu, însă, mesajul acesteia era unul plin de durere și amărăciune. Tot Anca a fost și cea care s-a mutat din vila de 300.000 euro, cumpărându-și un apartament spațios într-un cartier rezidențial.

Ea și-a petrecut toată vara la mare, acolo unde a prezentat evenimente și a avut concerte. Programul încărcat a ajutat-o enorm să treacă peste divorț, iar acum parcă a întinerit cu zece ani. În timp ce frumoasa cântăreață a avut nevoie de mult timp pentru a se vindeca, nu același lucru se poate spune despre soțul său.

Cum a suportat-o Anca Turcasiu pe amanta sotului timp de doi ani
Cum a suportat-o Anca Turcasiu pe amanta sotului timp de doi ani

A fost înșelată constant de soț?

Medicul Cristian Grigorescu a fost fotografiat, săptămâna trecută, în mall, în ipostaze tandre cu o femeie apropiată de vârsta lui, cu care, în mod cert, are o relație sentimentală. Curios este faptul că femeia cu pricina apare în imagini alături de soț și de copilul său.

Astfel, fie fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește o relație de amantlâc, fie doamna alături de care a fost fotografiat și-a părăsit familia pentru cunoscutul medic. Conform surselor, Cristian Georgescu nu ar fi chiar la prima relație extraconjugală:

“Hadeți să fim serioși, femeia asta cu care a fost fotografiat nu este prima și, cu siguranță, nici ultima. Anca a știut, dar a preferat să își vadă de treaba ei și să se uite în altă parte, pentru a-și păstra familia. De ce credeți că a vrut ea să divorțeze de două ori? De aceea, din cauza infidelităților. Păi a avut o relație de doi ani, nu știu dacă este vorba despre femeia din mall sau nu. Cert e că Ancăi nu i-a fost deloc ușor, dar s-a închis în ea, în muncă, a preferat să lase totul să treacă pentru a avea în continuare o familie. Până i-a ajuns cuțitul la os”, a declarat un apropiat al familiei Ancăi Țurcașiu, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...