EXCLUSIV. Cu cine a fost văzută Alina Sorescu la cumpărături, după zvonurile divorţului de Alexandru Ciucu. Imaginile care o dau de gol pe artistă

Ana Anitoiu / 18.01.2021, 13:17

Cântăreața Alina Sorescu este văzută tot mai des în compania altui bărbat, în ultima vreme, după ce au apărut zvonuri legate de divorțul ei de creatorul de modă Alexandru Ciucu. Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o în timp ce se afla la cumpărături. Iată de cine era însoțită.

Cu cine a fost văzută Alina Sorescu la cumpărături

Îmbrăcată cu pantaloni negri ce păreau de piele și cu o haină groasă și pufoasă, maro, cu gluga trasă pe cap, Alina Sorescu a mers la cumpărături alături de altcineva și nu cu Alexandru Ciucu. Purtând o pereche de ghete negre și o geantă mică, roșie, fără să uite de o mască de protecție, solista, părând înfrigurată, a fost surprinsă de reporterii Impact.ro, în fața unui mall.

Se pare că Alina Sorescu are o relație excelentă cu tatăl ei. Cei doi au fost văzuți mergând peste tot împreună. La fel și de data aceasta, la Jolie Ville. Acolo, cântăreața a apelat la ajutorul tatălui ei, care a făcut mai multe drumuri de la magazin către mașină. Bărbatul, purtând de asemenea o mască de protecție, a făcut un adevărat tur de forță, întorcându-se cu câteva plase, dintre care una părea să fie de la o farmacie.

EXCLUSIV. Cu cine a fost vazuta Alina Sorescu la cumparaturi, dupa zvonurile divortului de Alexandru Ciucu. Imaginile care o dau de gol pe artista
Alina Sorescu si tatal ei, la cumparaturi

Alina Sorescu, despre divorțul de Alex Ciucu

Anul trecut, cântăreața și prezentatoarea Alina Sorescu a vorbit despre zvonurile ce au apărut cu privire la un divorț între ea și Alex Ciucu, alimentate de faptul că designerul vestimentar a fost singur la mare. Solista, care are două fetițe cu soțul ei, pe Carolina, de şase ani, şi pe Raisa, de patru ani, a spus că este obișnuită cu bârfele.

”Nu am fost cu el la mare pentru că am fost foarte ocupată cu şcoala de muzică şi una dintre fete a avut febră, aşa că am stat cu ea. Alex a fost la golf şi la întoarcere s-a oprit în Mamaia. Nu mă deranjează bârfele pentru că sunt obişnuită. Lumea mondenă e mică. Celebritatea, într-adevăr, nu este uşor de dus pe umeri. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învăţată cu astfel de situaţii. Vreau să-mi văd mai departe de activitate şi familie”, a spus ea.

Alina Sorescu se ocupă de o școală de muzică

În ultima vreme Alina Sorescu, care s-a remarcat ca prezentatoare de televiziune, precum și ca interpretă de muzică ușoară, s-a ocupat de o școală de muzică ce se numește ”Picii lu‘ Soreasca”. Această școală și-a continuat activitatea în ciuda restricțiilor ce au fost impuse în țară din cauza pandemiei de coronavirus (COVID-19).

”Lucrez în general cu 20 de copii, atent selecţionaţi,cu vârste cuprinse între patru şi zece ani. Anul acesta a trebuit să facem eforturi serioase pentru a cânta şi a ne ţine cursurile împreună, date fiind condiţiile ştiute de noi toţi. Practic, am organizat copiii în cinci grupe şi am preferat, ori de câte ori a fost posibil, să lucrăm în aer liber‘‘, a descris artista Alina Sorescu, pentru Impact.ro, condiţiile speciale de lucru. Mai mutle detalii, AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI