Exclusiv: Cu ce se ocupă și cum arată fosta soție a lui Radu Vâlcan, la 13 ani de la divorț. Transformare uimitoare. Foto

Alexandra Andrei 06.04.2020, 17:41
Exclusiv: Cu ce se ocupă și cum arată fosta soție a lui Radu Vâlcan, la 13 ani de la divorț. Transformare uimitoare. Foto

Sunt împreună de zece ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2016, iar de atunci și până acum au devenit și părinții a doi băieți superbi, Alexandru și Andrei. Deși, relația lor este una atât de sudată și de frumoasă încât par împreună de o veșnicie, puțini sunt cei care cunosc faptul că prezentatorul TV nu se află la primul mariaj.

Cu cine a fost căsătorit Radu Vâlcan înainte de Adela Popescu

Pe când avea numai 20 de ani, Radu s-a îndrăgostit de o femeie mai în vârstă decât el, Tereza, care era și atunci, ca și acum, o femeie de afaceri. Distinsă, inteligentă și extrem de frumoasă, femeia i-a furat imediat mințile carismaticului prezentator, iar după mai puțin de un an de relație, cei doi erau deja căsătoriți.

Mariajul lor nu a durat, însă, foarte mult. După numai patru ani de când au spus un DA hotărât, Radu Vâlcan și Tereza au divorțat de comun acord: „Nu am greşit nici eu, nici ea. Aşa a fost să fie să fim împreună şi să ne despărţim. Ne-am căsătorit şi am învăţat multe, sunt încercări din viaţă. M-am căsătorit la 20 şi ceva de ani pentru că mi se părea cool. Aşa mi-am imaginat eu că o să fie acel moment, dar nu a fost aşa. Eu doream stabilitate, îmi place familia. Nu mai merge relaţia, nu ne mai înţelegem şi te încarci negativ, asta e o relaţie care nu te mai ajută ca individ să creşti”, spunea vedeta Antenei 1 pe atunci.

radu valcan, fosta sotie a lui radu, adela popescu
Cu cine a fost căsătorit Radu Vâlcan înainte de Adela Popescu

La trei ani de la divorț, Tereza s-a recăsătorit cu un grec bogat, Dimitris Tranakas, iar împreună conduc una dintre cele mai mari companii de advertising din Romania. Anii care au trecut au fost, însă, extrem de blânzi cu fosta soție a lui Radu Vâlcan care, deși are 50 de ani, Tereza arată extrem de bine. Naturală, cu ochii verzi și un ten impecabil, femeia de afaceri ar putea concursa cu ușurință cu orice femeie de 35-40 de ani.

Aflată la cârma unei agenții mari de publicitate, Tereza Tranakas este o prezență constanță la cele mai mari evenimente mondene ale anului, precum Gala Femeilor de succes, ori petrecerea aniversară a revistelor glossy din România.

Desigur, nici Radu și Adela Popescu, nu lipsesc de la astfel de evenimente, motiv pentru care fosta și actuala lui Radu au dat nas în nas de multe ori. Amândouă, însă, s-au comportat ca două adevărate doamne, care nu au absolut nimic de împărțit. S-au salutat politicos, apoi fiecare și-a văzut de treburi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...