Exclusiv: Cu ce se ocupă și cum arată, acum, fosta noră a Vioricăi Dăncilă. S-a schimbat total după divorț. Foto

Alexandra Andrei 10.03.2020, 15:39
Exclusiv: Cu ce se ocupă și cum arată, acum, fosta noră a Vioricăi Dăncilă. S-a schimbat total după divorț. Foto

Elena, fosta noră a Vioricăi Dăncilă, este în prezent total schimbată. Divorțul de Victor, fiul fostului premier, a transformat-o pe acesta. Totodată, de la momentul separării de fiul adoptiv al fostului prim-ministru, în Guvernul PSD, a trecut aproape jumătate de an.

Cu ce se ocupă și cum arată, acum, fosta noră a Vioricăi Dăncilă. S-a schimbat total după divorț

De la divorțul de Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, fosta soție a acestuia este o femeie total schimbată. Totodată, ea a slăbit foarte mult și s-a tonifiat, deși mulți și-o amintesc ca fiind ceva mai plinuță, și-n imaginile de la nunta lor din 2016. În momentul de față, Elena s-a tonifiat și arată de milioane. Mai mult, sursele Impact.ro au aflat că există zvonuri că ar avea deja un nou iubit.

Cu ce se ocupă și cum arată, acum, fosta noră a Vioricăi Dăncilă. S-a schimbat total după divorț
Elena și Victor, fiul Vioricăi Dăncilă, au divorțat în luna septembrie de anul trecut. În prezent aceasta a slăbit foarte mult și arată foarte bine

Elena și Victor, fiul adoptat de Viorica Dăncilă, au decis să pună capăt mariajului lor, în luna septembrie din 2019. Aceasta lucrează în cadrul Primăriei Sectorului 5, din Capitală, iar de curând a fost mutată de pe post și a primit noi atribuiri. A fost transferată de la compartimentul juridic, unde era consilier, pe cel de resurse umane.

Între Elena și Victor a existat un mariaj scurt, ca durată, pentru că cei doi au divorțat la mai puțin de trei ani de la nuntă. Victor Dăncilă a rămas după partaj cu un apartament cu o suprafață de 70 de mp, localizat în Capitală. Elena a primit un apartament de 45 mp, cumpărat cu mai bine de trei ani în urmă. Totodată, nora fostului prim-ministru nu pare că s-ar fi ales, de pe urma divorțului, cu vreo avere.

Spre finele anului trecut se știa că Elena a fost nevoită o perioadă să facă naveta de la Videle, dar și că și-ar fi scos spre închiriere o garsonieră din București. Mai mult, județul ei natal este Teleorman. Acest detaliu a fost dezvăluit prin intermediul declarației sale de avere, din iunie 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...