EXCLUSIV Este sau nu internat Cristi Borcea la Spitalul Floreasca? Ce spune fostul șef de la Dinamo și ce au aflat jurnaliștii Impact.ro

Alexandra Andrei 15.12.2020, 16:26
EXCLUSIV Este sau nu internat Cristi Borcea la Spitalul Floreasca? Ce spune fostul șef de la Dinamo și ce au aflat jurnaliștii Impact.ro

Cristi Borcea, probleme mari din cauza Covid. Soțul Valentinei Pelinel a fost transportat, ieri, 14 decembrie 2020, de urgență la Spitalul Floreasca din București. Dar ce se întâmplă, de fapt, cu soțul Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea, probleme mari din cauza Covid

Cristi Borcea, în stare gravă, la Spitalul Floreasca, după ce a contactat virusul Sars-Cov-2. Vești îngrozitoare pentru fostul șef de la Dinamo. Borcea se află în stare extrem de gravă, după ce a fost infectat cu virusul Covid-19.

Afaceristul se află, în aceste momente, internat la Spitalul Floreasca din Capitală, unde, potrivit surselor impact.ro, starea sa de sănătate este una delicată. Soțul Valentinei Pelinel a fost dus, marți, 15 decembrie, cu ambulanța la spital. Se pare că fostului acționar de la Dinamo i se va administra plasmă.

Care este, de fapt, starea lui Cristi Borcea. EXPLICAȚIE

Situație inedită în ceea ce îl privește pe Cristi Borcea, proaspăt diagnosticat cu Covid 19. Deși fostul șef de la Dinamo susține că ar fi asimptomatic și că este bine mersi acasă, sursele noastre, deloc puține la număr, susțin toate același lucru: pacientul s-ar afla internat în spital, pe secția de Chirurgie Cardio-Vasculară de la etajul 5 a Spitalului Floreasca. Mai mult, jurnaliștii noștri au aflat că este tratat de renumitul medic Șerban Brădișteanu, șeful secției, acesta fiind de altfel chiar cel care i-a montat stenturile la inimă.

În tot acest timp, Cristi Borcea a declarat public că toate informațiile pe care vi le-am prezentat mai sus nu ar fi adevărate și că se află acasă, lângă familie.

„Sunt asimptomatic, dar totuși cu coronavirus. Oricât m-am păzit, m-a lovit. Am făcut un test, sunt pozitiv. Și eu, și fiul meu cel mare, Patrick, stăm separat de ceilalți. Fetele sunt in regulă, au ieșit negativ la teste. Până acum. Și eu am făcut la teste de când a început pandemia, cu zecile. Acum, să văd ce va urma. Nu merg la spital, sunt acasă. Nu voi uita niciodată 2020″, a declarat Cristi Borcea pentru Libertatea.ro.

În plus, Cristi Borcea nu ar fi ajuns la spital din cauza Covid 19, ci din alte motive medicale. Informația noastră este susținută și de cei de la Spynews.ro. Abia când a fost testat în spital Cristi Borcea ar fi aflat că este infectat cu noul coronavirus.

Având în vedere că nu avem dovezi incontestabile nici noi, nici cei de la Libertatea, rămâne să deducem fiecare unde s-ar afla cu adevărat în aceste momente fostul finanțator din Ștefan cel Mare. Sursele noastre par să pălească în fața unor declarații pe care Cristi Borcea și le asumă public, însă nici cele dintâi nu sunt de neglijat. Avem nu mai puțin de 5 surse diferite care susțin că soțul Valentinei Pelinel este internat, iar acestea provin din medii diferite: apropiați ai familiei, oameni din fotbal și surse medicale. Din motive lesne de înțeles, preferăm să le protejăm identitatea și să vă lăsăm pe dumneavoastră, cititorii, să trageți concluzia celor prezentate în acest articol.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...