EXCLUSIV Cornelia Catanga își caută menajeră, după ce fostul ei ajutor a lăsat-o lefteră. Ce condiții a impus acum

Simona Ecovoiu 25.11.2020, 18:50
EXCLUSIV Cornelia Catanga își caută menajeră, după ce fostul ei ajutor a lăsat-o lefteră. Ce condiții a impus acum

Cornelia Catanga își caută menajeră. Celebra solistă de muzică lăutărească nu mai face față treburilor casnice așa că, din puținul pe care îl câștigă familia ei, la vreme de pandemie, s-a decis să ceară ajutorul unei menajere. Pe lângă deja clasicele condiții de angajare, Cornelia Catanga ne-a menționat că mai are o mare pretenție: ”Doamna care va lucra noi ne va prezenta cazierul. Sunt pățită, altele au fugit cu tot ce aveam în caseta de bijuterii, aur de zeci de grame”, a povestit Cornelia, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cornelia Catanga își caută menajeră

”Caut menajeră internă mai slăbuță, ca să poată face toate treburile casnice!”

Cornelia Catanga a mai  avut și în trecut sprijin la treburile casnice, iar acum, la un an de la infarct, caută din nou ajutor. Menajera trebuie să îndeplinească însă o serie de condiții, dacă vrea să lucreze în casa familiei de muzicieni, o vilă situată în apropierea Bucureștiului: ”Caut urgent o menajeră internă, cu vârsta până în 60 de ani, 55-58 kilograme, fără obligații prea mari. Salariul este bun, va avea mâncare gustoasă, un loc bun de dormit. La două săptămâni va beneficia de două zile libere. Să fie pricepută în mai multe treburi ale casei, poate fi și o fată din provincie”.

Alte menajere i-au furat bijuterii, bani și telefonul mobil

Marea artistă nu a uitat însă experiențele nefericite din trecut. Ba chiar a făcut și plângere la Poliție, în 2011, după ce a rămas fără bijuterii, cosmetice, telefonul mobil, dar şi fără o sumă consistentă de bani. La vremea aceea, artista avea trei menajere, două din Buzău şi o alta din Urziceni: ”Mi-au dispărut atunci cercelușii de16 grame de aur, pe care îi făcusem la comandă, din aurul moştenit de la mama, exact când s-a născut fiul meu”, își amintește, cu tristețe, Cornelia. Dar, cu un an și jumate înainte de a rămâne fără bijuteria de suflet, Catanga mai fusese jefuită de o altă angajată, care i-a sustras mai multe bunuri, inclusiv aur, înainte de a da bir cu fugiții.

Cornelia Catanga isi cauta menajera
Cornelia Catanga caută o femeie serioasă care să o ajute la treburile casnice

”Stau cu chirie și nu mai am nimic, după ce banca ne-a dat afară din vila din Chitila”

Urmare a acestor situații, Cornelia este acum categorică: ”Femeia care dorește să lucreze pentru mine are nevoie de o recomandare de la ultimul loc de muncă sau de cazier, altfel, nu discutăm! Nu mai are ce să-mi fure acum, deja m-au lăsat celelalte fără nimic, dar e bine pentru confortul meu psihic, să le știu serioase. Nici casa nu e a mea, stau cu chirie, după ce banca mi-a luat vila din Chitila. Toată lumea mă întreabă de ce caut o menajeră mai slăbuță. Păi, dolofană sunt eu, trebuie să poată face treabă, să spele, să calce, să gătească. O s-o tratez ca pe un membru al familiei, noi suntem oameni prietenoși!”, a mai adăugat Cornelia Catanga.

În urmă cu un an, solista a suferit un infarct

Solista nu vrea să exagereze cu treburile casnice, mai ales după ce, în urmă cu un an, a suferit un infarct, în timp ce se plimba pe stradă, cu fiul ei, Alex. A fost internată de urgență, iar medicii i-au montat un stent, ca să-i salveze viața. În perioada în care ”Regina muzicii lăutărești” se lupta cu moartea, fiul ei, Alex, și soțul acesteia, solistul de romanțe Aurel Pădureanu, nu s-au despărțit o clipă de Cornelia: ”Acum mă simt bine, mai iau tratament, dar nu am voie să fac mult efort fizic, trebuie să mă protejez, să fiu ajutată la treburile de prin casă. Nu am spectacole, din păcate, am pierdut mulți bani, din amânarea concertelor, dar ne mai ajută Alex cu bănuți, el este un pianist foarte talentat, care a avut concerte și în America”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...