Exclusiv: Clipe grele pentru Marinela Chelaru! Medicii i-au dat ultimatum. Ce se întâmplă acum cu actrița

Alexandra Andrei 28.05.2020, 17:52
Exclusiv: Clipe grele pentru Marinela Chelaru! Medicii i-au dat ultimatum. Ce se întâmplă acum cu actrița

Marilena Chelaru a suferit un infarct masiv în urmă cu doi ani, iar de atunci viața ei nu a mai fost niciodată la fel. Deși a slăbit 10 kilograme de atunci, actrița a primit un ultimatum din partea medicilor. Mai slabește, fie riscă să sufere un alt infarct, care i-ar putea fi fatal.

Clipe grele pentru Marinela Chelaru

Face parte din grupul Vouă, iar de-a lungul anilor ne-a făcut să râdem cu gura până la urechi prin rolurile interpretate în comedii, dar și prin umorul său de neegalat. În vârstă de 58 de ani, Marinela Chelaru a trecut printr-o adevărată cumpănă în anul 2018, atunci când a suferit un infarct masiv. Doar printr-o minune medicii au putut să o salveze, mai ales că aceasta avea și un edem pulmonar grav.

Exclusiv Clipe grele pentru Marinela Chelaru! Medicii i-au dat ultimatum Ce se întâmplă acum cu actrița
Actrița de 60 de ani a suferit un infarct și a primit un ultimatum din partea medicilor

Medicii i-au dat ultimatum. Ce se întâmplă cu actrița

“Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap. Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, declara Marilena Chelaru, la puțin timp după operație.

La sfârștul anului trecut, o publicație susținea că actrița s-a stins din viață, iar informația s-a propagat cu o viteză incredibilă în mediul online. După câteva ore în care toți fanii și-au exprimat regretele, Marilena Chelaru a intrat, live, într-o emisiune, mărturisind că este vie și că nu a pățit nimic. În prezent, îndrăgita comendiantă își petrece majoritatea timpului acasă, însă pandemia de coronavirus nu i-a facut deloc bine, iar impact.ro are toate detaliile.

“Are disfuncții ale glandei tiroide, iar această boală îi dă depresii, atacuri de panică. A reușit să dea jos zece kilograme, însă a pus câteva înapoi pe perioada pandemiei. Ia medicamente de inimă cu pumnul și se teme să nu moară. La ultimul control, medicii i-au spus clar că trebuie să mai slăbească pentru că, astfel, riscă oricând un alt infarct fulminant, care chiar i-ar putea cauza moartea”, au mărturisit surse apropiate actriței pentru Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...