Exclusiv: Clipe grele pentru Marinela Chelaru! Medicii i-au dat ultimatum. Ce se întâmplă acum cu actrița

Alexandra Andrei 28.05.2020, 17:52
Exclusiv: Clipe grele pentru Marinela Chelaru! Medicii i-au dat ultimatum. Ce se întâmplă acum cu actrița

Marilena Chelaru a suferit un infarct masiv în urmă cu doi ani, iar de atunci viața ei nu a mai fost niciodată la fel. Deși a slăbit 10 kilograme de atunci, actrița a primit un ultimatum din partea medicilor. Mai slabește, fie riscă să sufere un alt infarct, care i-ar putea fi fatal.

Clipe grele pentru Marinela Chelaru

Face parte din grupul Vouă, iar de-a lungul anilor ne-a făcut să râdem cu gura până la urechi prin rolurile interpretate în comedii, dar și prin umorul său de neegalat. În vârstă de 58 de ani, Marinela Chelaru a trecut printr-o adevărată cumpănă în anul 2018, atunci când a suferit un infarct masiv. Doar printr-o minune medicii au putut să o salveze, mai ales că aceasta avea și un edem pulmonar grav.

Exclusiv Clipe grele pentru Marinela Chelaru! Medicii i-au dat ultimatum Ce se întâmplă acum cu actrița
Actrița de 60 de ani a suferit un infarct și a primit un ultimatum din partea medicilor

Medicii i-au dat ultimatum. Ce se întâmplă cu actrița

“Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău. Aveam numai filme horror în cap. Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, declara Marilena Chelaru, la puțin timp după operație.

La sfârștul anului trecut, o publicație susținea că actrița s-a stins din viață, iar informația s-a propagat cu o viteză incredibilă în mediul online. După câteva ore în care toți fanii și-au exprimat regretele, Marilena Chelaru a intrat, live, într-o emisiune, mărturisind că este vie și că nu a pățit nimic. În prezent, îndrăgita comendiantă își petrece majoritatea timpului acasă, însă pandemia de coronavirus nu i-a facut deloc bine, iar impact.ro are toate detaliile.

“Are disfuncții ale glandei tiroide, iar această boală îi dă depresii, atacuri de panică. A reușit să dea jos zece kilograme, însă a pus câteva înapoi pe perioada pandemiei. Ia medicamente de inimă cu pumnul și se teme să nu moară. La ultimul control, medicii i-au spus clar că trebuie să mai slăbească pentru că, astfel, riscă oricând un alt infarct fulminant, care chiar i-ar putea cauza moartea”, au mărturisit surse apropiate actriței pentru Impact.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI