Exclusiv: Clipe grele pentru George Burcea! Prin ce trece actorul, la 6 luni de la despărțirea de Andreea Bălan. Ghinioanele se țin lanț

Alexandra Andrei 15.06.2020, 21:43
Exclusiv: Clipe grele pentru George Burcea! Prin ce trece actorul, la 6 luni de la despărțirea de Andreea Bălan. Ghinioanele se țin lanț

Soțul Andreei Bălan deține o casă de producție cinematografică, însă, încasările lunare nu îi ajung acestuia nici măcar să își plătească o chirie modică, pentru o garsonieră într-o zonă limitrofă.

Clipe grele pentru George Burcea!

O vorbă din bătrâni spune că atunci când nu ai noroc în dragoste, vei avea, cu siguranță, succes la bani. Proverbul nu i se aplică, însă, nici pe departe, lui George Burcea, pentru că el nu are noroc nici în una, nici în cealaltă. Din punct de vedere sentimental, actorul se află în plin proces de divorț de Andreea Bălan, după ce în luna ianuarie a părăsit căminul conjugal, motivând că pur și simplu nu mai are sentimente de dragoste față de artistă.

Nici pe plan profesional lucrurile nu merg excelent, ținânt de faptul că pandemia de coronavirus i-a amânat acestuia toate filmările, reclamele, evenimentele și piesele de teatru. În ultimele 4 luni, George Burcea a locuit în casa unui prieten și a trăit din economii, fără să mai încaseze niciun leu.

Exclusiv Clipe grele pentru George Burcea! Prin ce trece actorul, la 6 luni de la despărțirea de Andreea Bălan. Ghinioanele se țin lanț
George Burcea are parte de ghinioane după despărțirea de Andreea Bălan

Casa de producție a lui George Burcea a avut încasări infime. Pe lângă job-ul de actor, soțul Andreei Bălan este patron cu acte în regulă Acesta deține o casă de producție cinematografică, alături de alți doi asociați. Firma se numește Goldstone Film Producțion, iar sediul social este chiar în casa artistei din Voluntari.

Prin ce trece actorul, la 6 luni de la despărțirea de Andreea Bălan. Ghinioanele se țin lanț

Conform datelor oficiale, în anul 2018, George Burcea a avut încasări de 73.803 lei și un profit net de 23.544. La un calcul simplu, ne putem da seama ca profitul lunar a fost de 1962 lei. Numai că suma se împarte la cei trei asociați, așa că actorului i-a revenit o parte de 654 lei/lună. Din acești bani, George nu și-ar permite să plătească nici măcar o garsonieră modestă, într-un cartier mărginaș. Faptul că nu câștigă suficienți bani lunar a provocat, în cei cinci ani de relație, multe certuri în familia acestuia. Mai mult, conform aproiaților, faptul că nu se simțea sprijinit pe plan profesional este unul dintre motivele pentru care George a decis să divorțeze de frumoasa artistă.

“El este boem din fire, un bărbat născut pentru actorie, pentru creație. Visează să producă propriile firme, are planuri mari. Andreea îi spunea mereu că micile lui afaceri nu îi aduc mai deloc bani și că este mai bine să nu mai viseze cu ochii deschiși. Îl presa tot timpul să își abandoneze visele. George simtea că Andreea îl trage înapoi, că nu îl lase să se dezvolte”, au mărturisit surse apropiate actorului pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...