EXCLUSIV. Claudia Ghițulescu l-a dat uitării pe soțul infidel. “Iubirea dă sens vieții”

Carmen Andrei / 12.02.2021, 19:42

Claudia Ghițulescu, una dintre cele mai frumoase soliste de muzică populară din România, ne-a mărturisit, într-un interviu oferit pentru impact.ro, că încă mai crede în dragoste, chiar dacă, în urmă cu doi ani, a trecut printr-un divorț dureros de bărbatul care se întâlnea pe furiș și cu altă femeie.

Interpreta Claudia Ghițulescu l-a dat uitării pe soțul infidel

”Trecutul e trecut, viața este minunată și mai cred în căsătorie. Nu poți avea ghinion toată viața!”, ne-a spus ea, cu optimism. Mai mult, artista cu chip de păpușă a inclus în repertoriu și un cântec pentru petrecerile de nuntă, intitulat ” Mamă, astăzi eu mă fac mireasă!”.

”Mamă, astăzi eu mă fac mireasă” este una dintre noile tale piese. Tu ai compus-o?

Am înregistrat anul trecut multe cântece. “Mamă, astăzi eu mă fac mireasă!” este un cântec pe care l-am compus cu drag pentru mirese, e și cântecul preferat al mamei mele. Am apucat să-l cânt, anul trecut, doar la două nunți, soacrele mici erau tare fericite!

Claudia Ghitulescu l-a dat uitarii pe sotul infidel
Claudia Ghitulescu l-a dat uitarii pe sotul infidel

”Viața este minunată și mai cred în căsătorie”

Mai crezi în căsătorie, la doi ani de la durerosul divorț?

Trecutul e trecut, viața este minunată și mai cred în căsătorie. Nu poți avea ghinion toată viața! Dacă o să apară în calea mea un bărbat care o să mă iubească, și o să-l iubesc, poate că voi îmbrăca iar rochia de mireasă, până atunci pregătesc o ședință foto, pentru Aura Radu, care face niște rochii de mirese superbe.

Cât durează iubirea, și de ce crezi că au fost atâtea divorțuri în pandemie? Și căsniciile multor vedete s-au destrămat…

Eu cred că iubirea ține toată viața, este cea mai mare forță a omenirii, iubirea este un sentiment complex, care cu greu poate fi explicat în cuvinte, iubirea schimbă oamenii, dacă există cu adevărat, dar ai nevoie și de reciprocitate! Iubirea dă sens vieții, este un mecanism puternic care distruge ura, răutatea și orgoliul! Când o să învățăm să oferim și să primim această iubire putem spune că iubirea învinge tot! E luna iubirii! Nu pandemia a distrus familii, când iubești pui iubire în relație, nu alte sentimente, care distrug relația !

Ai un ten perfect. Oferă-ne o rețetă naturistă, preparată doar din produse alimentare aflate în frigider…

Îmi face plăcere să am grijă de mine ! Pentru ten nu pot să folosesc orice fel de cremă pentru că am un ten sensibil, acum folosesc și un ser cu venin de viperă, îmi place cum îmi hidratează̆ tenul. Dar, o mască pentru ten, simplă, cu care să mă răsfăț acasă este așa: zeamă de lămâie, bicarbonat, albuș de ou și depinde ce mai am prin frigider, castravete, iaurt și o banană. O aplic pe față și tenul meu arată mai luminos! Vă recomand această mască. De ceva timp, de părul meu se ocupă Dani Voicu, el hotărăște ce tratament să îmi facă și de ce are nevoie părul meu! Îmi mai fac tratament la păr, și acasă, cu ulei de cocos.

”În această perioadă, fac exerciții de respirație, concentrare și meditație”

Te poți lăuda și cu o talie de invidiat. Care este secretul?

Merg la sală, cât pot de des, uneori chiar zi de zi, îmi place să mă plimb în aer liber, iar când simt că am câteva kilograme peste, nu mai mănânc o perioada mâncăruri combinate. Am avut trei luni când nu am făcut sport, pentru că m-am operat la genunchiul stâng și a fost nevoie de recuperare! M-a durut, dar tot am fost ambițioasă și am făcut exerciții pentru brațe și abdomen. În această perioadă fac Qigong, adică exerciții de respirație, concentrare și meditație, la recomandarea Ozanei Bonta, care m-a ajutat enorm.

În pandemie, ai rămas activă, atât la tv, cât și pe conturile sociale. Nu ți-ai pierdut deloc elanul artistic…

În pandemie, am stat și la Craiova, dar nu m-am mutat din București, am vrut să merg la emisiuni tv și să înregistrez cântece noi! Am avut emisiuni și pe Facebook și pe Instagram, țin legătura cu prietenii mei, zi de zi le postez cântece! Vă invit și pe voi să ascultați cântecele mele de pe YouTube. Folosesc acest timp pentru a mă pregăti să reveni într-o formulă mai bună. Nimeni nu a vrut ca aș̦a ceva să se întâmple, însă, dacă așa trebuie să fie, putem munci pentru a deveni mai buni. Trebui să ne ajutam unii pe alții să putem trece peste această perioadă grea.

Cum îți păstrezi glasul? La ce trucuri apelezi?

Cânt prin casă, fac canto, dar îmi lipsește publicul! Recunosc, am o tristețe că nu mai sunt în mijlocul oamenilor, ca să le cânt, să-i văd cum se înveselesc.

Ai în repertoriu și piese de inimă albastră, pentru cei care suferă din dragoste…

Am în repertoriu meu cântece în care se regăsește oricine!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI