Exclusiv: Cineva sună zilnic de pe telefonul lui Gheorghe Dincă, iar polițiștii nu îl pot recupera. Ce număr este apelat de pe cartela criminalului din Caracal

Alexandra Andrei 03.07.2020, 20:10
Exclusiv: Cineva sună zilnic de pe telefonul lui Gheorghe Dincă, iar polițiștii nu îl pot recupera. Ce număr este apelat de pe cartela criminalului din Caracal

Noi detalii șocante ies la iveală în dosarul lui Gheorghe Dincă. În timp ce presupusul asasin susține, acum, că nu el le-ar fi omorât pe cele două fete, poliția nu a reușit să dea nici acum de urmă celui care folosește telefonul ce îi aparține fostului mecanic din Caracal.

Cineva sună zilnic de pe telefonul lui Gheorghe Dincă, iar polițiștii nu îl pot recupera

Un an, atât a trecut de la crima odioasă care a îngrozitor România. De atunci, s-au audiat peste 100 de martori, iar dosarul însumează peste 5000 de pagini. Dacă, inițial, Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, acum el și-a schimbat declarația și susține că fetele sunt vii, însă nu vrea să spună ce a făcut cu ele. Mai mult, informații absolut șocante au fost obținute de impact.ro. Astfel, nici până acum nu a fost găsit telefonul lui Gheorghe Dincă. Acesta a susțin, în permanență, că l-a pierdut, deși efectuase apeluri telefonice cu doar câteva ore înainte de momentul în care a fost arestat.

Exclusiv Cineva sună zilnic de pe telefonul lui Gheorghe Dincă, iar polițiștii nu îl pot recupera. Ce număr este apelat de pe cartela criminalului din Caracal
Familia Alexandrei Măceșanu, una din victimele lui Dincă, face acuzații dure la adresa procurorilor

Ce număr este apelat de pe cartela criminalului din Caracal

“Persoana care deține cartela efectuează la două zile un singur apel telefonic, către fiul lui Gheorghe Dincă. Rareori sună alți membri ai familiei acestuia. Poliția încearcă de 12 luni să intercepteze celula telefonică, însă cel care folosește cartela se află mereu în continuă mișcare, deci conduce mașina. Astfel, nu se poate identifica locația acestuia, pentru că dispariția din raza celulei și apariția în raza alteia se face foarte repede”, au mărturisit surse din anchetă pentru Impact.ro, din motive evidente, au preferat să rămână sub protecție anonimatului.

A fost audiată și familia Dincă, însă ei susțin că nu ar cunoaște persoana care îi contactează de pe numărul de telefon al criminalului. Reamintim faptul că, în luna iulie a anului trecut, o tânără de 15 ani a sunat la serviciul unic de urgență 112, și a spus, printre lacrimi, că a fost sechestrată și violată de un bărbat, pe raza municipiului Caracal. Deși apelul a fost interceptat imediat de STS, locația acesteia a fost determinate după ore înregi. Forțele de ordine au ajuns, din păcate, prea târziu la locuința lui Gheorghe Dincă, acesta dezvăluind că a ars-o pe fată, după ce a omorât-o.

Câteva zile mai târziu s-a descoperit că fata nu a fost singura victim a călăului. El a făcut același lucru cu o altă tânără, Luiza Melencu. Acum se află la închisoare și riscă închisoare cu moartea. Suspecți la complicitate au fost soția, dar și unul dintre fiii acestuia.

La sfârșitul lunii iunie, avocatul familiei Măceșanu a depus o plângere penală la poliție împotriva procurorilor de la DIICOT, pe care îi acuză că ar fi ignorat probe conform cărora adolescenta ar fi, de fapt, victima unei rețele de trafic de persoane. Astfel, au fost chemați la audieri șefa DIICOT Olt, Giorgiana Hosu, dar și procurorii Mihaela Hăineală, George Pătuleanu, Adina Albu și Adrian Tudoran.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...