EXCLUSIV. Ce se întâmplă astăzi în locul în care a murit Cristina Țopescu. Proprietarul și vecinii sunt îngroziți

Alexandru Catalan 13.01.2021, 19:58
EXCLUSIV. Ce se întâmplă astăzi în locul în care a murit Cristina Țopescu. Proprietarul și vecinii sunt îngroziți

Ce se întâmplă astăzi în locul în care a murit Cristina Țopescu. Proprietarul și vecinii sunt îngroziți. Tragedia morţii Cristinei Ţopescu, survenită acum un an, lasă încă urme adânci: nimeni nu vrea să se mute în vila în care ea şi-a trăit ultimele ore pe acest pământ!

Ce se întâmplă astăzi în locul în care a murit Cristina Țopescu

Moartea cunoscutului jurnalist de televiziune Cristina Ţopescu produsă în urmă cu mai bine de un an a lăsat în urme răni încă necicatrizate în inimile prietenilor apropiaţi, dar şi consecinţe mai puţin aşteptate. Una dintre acestea din urmă îşi produce  încă efectele în ceea ce priveşte soarta locuinţei în care a locuit în ultimii ani de viaţă cunoscuta vedetă.

Cristina Ţopescu a fost descoperită fără suflare la 12 ianuarie 2020 într-o vilă dintr-un complex rezidenţial din  Tunari, judeţul Ilfov. Surse din ancheta deschisă ulterior morţii acesteia au indicat faptul că una dintre vecine a sunat la 112 şi a alertat autorităţile, pe motiv că nu o mai văzuse de ceva vreme pe Cristina Ţopescu părăsind vila sau întorcându-se acasă. Potrivit anchetei, Cristina Ţopescu a fost descoperită îmbrăcată în haine de casă, descoperindu-se că moartea ar fi survenit cel mai probabil în somn în preajma sărbătorii de Crăciun a anului 2019.

Cristina Ţopescu avea 59 de ani la data decesului şi cu circa un an mai devreme îşi pierduse tatăl, cunoscutul jurnalist sportiv Cristian Ţopescu, de care a legat-o întotdeauna o relaţie cu totul specială. Poliţia din Otopeni, cea care a efectuat ancheta, nu a descoperit nicio urmă de violenţă, nici pe corpul victimei, nici prin casă, animalele de companie ce îi însufleţeau viaţa fostei vedete de televiziune fiind repede date spre adopţie unor ONG-uri sau persoane binevoitoare.

Cristina Topescu alaturi de familia ei
Cristina Topescu alaturi de familia ei

Cristina Țopescu a murit la puțin timp după ce și-a pierdut celebrul tată

Ştirea a făcut înconjurul ţării la vremea respectivă, iar consecinţele asupra proprietăţii cu pricina au fost catastrofale: nimeni de atunci încoace nu a mai închiriat acea vilă! Cât despre o posibilă vânzare, nici nu s-a pus vreodată problema. Şi asta în ciuda faptului că proprietarii au încercat să lase din preţ, făcând o reducere semnificativă, de circa 30.000 de euro din preţul pieţii, conform surselor consultate de impact.ro pe această temă.

Cei foarte puţin interesaţi au abandonat repede pista când au descoperit identitatea chiriaşului de dinaintea lor! Iar proprietarii încep să intre în criză de timp, fiindcă e ştiut faptul că orice casă nelocuită şi neîntreţinută îşi pierde mult mai repede valoarea, decât una în care se instalează constant proprietari sau chiriaşi. Ei speră totuşi că povestea să fie uitată şi lucrurile să revină cât mai repede la normal.

În acest weekend mama şi fratele Cristinei Ţopescu, Rodica şi Cristian, vor încerca să respecte tradiţia creştină de comemorare a morţilor şi vor face un mic parastas pentru sufletul celei dispărute. Mama Cristinei se afla la ora decesului acesteia în Suedia, dar a sosit ulterior în România, asistând la incinerarea fiicei sale. Rodica Ţopescu a fost căsătorită cu Cristian Ţopescu timp de peste 11 ani, dar a ales să părăsească România pentru Germania, în ultimii ani ai regimului comunist. Cristina Ţopescu a fost arestată în toamna lui 1989 fiindcă a încercat să plece ilegal din ţară pentru a-şi vizita mama, ea neprimind viza obligatorie din pricina faptului că tatăl ei intrase în dizgraţie autorităţilor comuniste, în urma unor comentarii ale acestuia, pe postul public de televiziune, privind transferul în străinătate a unor fotbalişti români cu nume în acei ani.

Urmăriți Impact.ro și pe