EXCLUSIV Ce se întâmplă acum în apartamentul de unde s-a sinucis fratele lui Mirel Rădoi. Ce face fosta nevastă, la un an de la tragedie.

Alexandra Andrei 12.08.2020, 11:16
EXCLUSIV Ce se întâmplă acum în apartamentul de unde s-a sinucis fratele lui Mirel Rădoi. Ce face fosta nevastă, la un an de la tragedie.

Apartamentul din Târgoviște, de la balconul căruia s-a aruncat Mihai Rădoi, a fost vândut de familie. Soția acestuia și-a cumpărat o altă locuință și și-a deschis încă un salon de înfrumusețare.

Fratele lui Rădoi s-a sinucis din cauza datoriilor la cămătari

În urmă cu un an, Mirel Rădoi trecea prin cea mai cruntă experiență a vieții sale. Fratele său, Mihai, se arunca de la etajul 4 al blocului în care locuia. Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la spital cu multiple leziuni și s-a stins câteva săptămâni mai târziu. Antrenorul echipei naționale de fotbal a aflat vestea pe când se afla în cantonament, iar în perioada care a urmat a fost pur și simplu devastat. Potrivit surselor, motivul pentru care bărbatul și-ar fi pus capăt zilelor constă în faptul că avea datorii mari la cămătarii din oraș, la care s-a împrumutat pentru a juca la jocuri de noroc, de care era dependent. De altfel, acesta pusese gaj pentru împrumuturile pe care le cerea chiar apartamentul în care locuia alături de familie. Despărțirea de soție, care se hotărâse să divorțeze, dar și gândul că va pierde casa, l-au determinat pe fratele lui Rădoi să își încheie socotelile cu viața la nici 40 de ani.

EXCLUSIV Ce se întâmplă acum în apartamentul de unde s-a sinucis fratele lui Mirel Rădoi. Ce face fosta nevastă, la un an de la tragedie. Ce face fosta nevastă, la un an de la tragedie
EXCLUSIV Ce se întâmplă acum în apartamentul de unde s-a sinucis fratele lui Mirel Rădoi. Ce face fosta nevastă, la un an de la tragedie. Ce face fosta nevastă, la un an de la tragedie

Au vândut apartamentul din care s-a aruncat Nicușor Rădoi

Timpul a trecut, iar soția lui Mihai Nicușor Rădoi a încercat din răsputeri să iasă din depresie și să meargă mai departe pentru fiul său. Vera și puștiul de 11 ani s-au mutat o perioadă la mama acesteia, timp în care a vândut apartamentul din care s-a aruncat fratele lui Mihai Rădoi și a cumpărat o altă proprietate:

A fost tare greu și șocant pentru familie. Vera s-a afundat în muncă, iar din acest punct de vedere, salonul său a mers foarte bine. Băiatul a fost dus la psiholog încă de când a avut loc tragedia, pentru că trebuia să înțeleagă și să asimileze ceea ce se întâmplă. Nu i s-a putut ascunde adevărul pentru că este mare, iar pe deasupra a apărut și în presă. Colegii de la școală au aflat și vorbesc, nu se putea ține ascuns așa ceva. Mirel a plătit toate datoriile lăsate în urmă de fratele său. El oricum este un munte de suflet și un familist convins. Pentru neamurile lui face orice, se consumă mult, se implică. Mirel a vrut ca nepotul și cumnata lui să aibă o viață liniștită. Sunt apropiați, Mirel îl iubește enorm pe puști”, au declarant pentru impact.ro surse apropiate familiei Rădoi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...