Exclusiv. Ce se întâmplă acum cu Radu Mazăre, după ce soția l-a ”abandonat” în România pentru banii din Madagascar

Alexandra Andrei 03.04.2020, 21:30
Exclusiv. Ce se întâmplă acum cu Radu Mazăre, după ce soția l-a ”abandonat” în România pentru banii din Madagascar

În mai 2019, Radu Mazăre a fost adus sub escortă în România, fiind extrădat din Madagascar pentru a executa o condamnare de nouă ani de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

Ce face acum Radu Mazăre după ce a fost ”abandonat” de nevastă

Fostul primar al Constanței a fost încarcerat, initial, la penitenciarul Rahova, alături de Liviu Dragnea. La începutul lunii martie, el a cerut să fie mutat la Penitenciarul din Slobozia, motivând că vrea să fie mai aproape de părinții săi, cărora le este foarte greu să vină de la sute de kilometri să îl vadă. Pe 7 martie cererea i-a fost aprobată, însă mutarea acestuia a fost periclitată de decretarea stării de urgență, cauză de virusul COVID 19.

Radu Mazăre a fost întotdeauna considerat un personaj excentric în politica românească
Radu Mazăre a fost întotdeauna considerat un personaj excentric în politica românească

Impact.ro a aflat unde se află în acest moment Radu Mazăre, ce mai face, dar și cum mai merge căsnicia acestuia: “Radu a fost mutat la penitenciarul din Slobozia și este bine. Nu are voie să primească vizitatori din cauza coronavirusului, dar eu pot merge la el pentru că îi sunt avocată, iar legea prevede acest aspect” ne-a declarat, în exclusivitate, Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre.

S-au căsătorit, dar nu se văd cu lunile!

În luna iulie a anului trecut, pe când se afla deja încarcerat la penitenciarul Rahova, Radu Mazăre s-a căsătorit cu femeia care îi stă alături de mai bine de un deceniu, Roxana. Cei doi au avut parte de o cununie civilă simplă, chiar în interiorul pușcăriei, în prezența unui ofițer de stare civilă și a doi martori. De atunci și până în prezent, nimeni nu a mai văzut-o pe noua doamnă Mazăre. Nici în public, și nici în vizită la soțul ei: “Roxana se află în Madagascar, are treburi acolo” s-a limitat a ne spune celebra avocată. Însă, ținând cont de faptul că Radu Mazăre deține un complex de bungalouri, Mantasaly Resort, afacere estimată la câteva milioane de euro, cel mai probabil, soția PSD-istului este cea care se ocupă acum de resortul de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...