EXCLUSIV. Ce se întâmplă acum cu Pepe, după ce a fost înșelat de Raluca Pastramă. Imaginile care spun totul

Ana Anitoiu 02.12.2020, 12:42

Câteva imagini spun totul despre ce se întâmplă acum cu Pepe, după ce a fost înșelat de Raluca Pastramă, cu care are două fetițe. Cântărețul a fost surprins plimbându-se pe străzile din Pipera, la ceas de seară. Fotografiile fac cât o mie de cuvinte.

Ce se întâmplă cu Pepe, după ce Raluca Pastramă l-a înșelat

În imaginile prezentate în exclusivitate de Impact.ro, Pepe apare posomorât, mergând până la o vulcanizare din zonă, unde a stat de vorbă cu un bărbat pentru un minut, după care și-a reluat plimbarea, vorbind la telefonul mobil. Se pare că artistul era foarte îngândurat, în contextul divorțului prin care trece.

Pepe a apărut îmbrăcat în negru, din cap până-n picioare. Cântărețul a purtat pereche de blugi, o geacă neagră groasă, o eșarfă neagră cu gri și un fes negru. Artistul nu a mai avut timp să se gândească să poarte și o mască de protecție împotriva noului coronavirus.

Pepe, propunere șocantă pentru Raluca Pastramă, după ce a aflat că a fost înșelat

Pepe i-a făcut o propunere șocantă Ralucăi Pastramă, după ce bruneta l-a înșelat. El i-a transmis că nu va mai da publicității detalii din procesul de divorț, dacă ea va accepta să îi cedeze custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

“Desigur, Raluca nici nu vrea să audă, este dispusă să își asume orice, însă nu va renunța la copiii ei. El este foarte rănit, a aflat atât de multe detalii, atâtea dovezi. Este pur și simplu șocat că soția lui i-a putut face așa ceva, că s-a putut îndrăgosti atât de tare de un alt bărbat. Pepe i-a transmis foarte clar Ralucăi că și dacă rămâne cu fetele, el nu va fi niciodată de acord ca ele să cunoască un alt bărbat”, au declarat apropiați ai lui Pepe, pentru playtech.ro.

EXCLUSIV. Ce se intampla acum cu Pepe, dupa ce a fost inselat de Raluca Pastrama. Imaginile care spun totul
Pepe

De cât timp era înșelat Pepe, de fapt, de Raluca Pastramă

Pepe a aflat că Raluca Pastramă a început să îl înșele încă de acum un an. Bruneta nu ar fi avut o simplă aventură, ci s-ar fi îndrăgostit. Amantul ei ar fi un bărbat pe care cântărețul îl cunoaște. El și-a dat seama după ceva vreme că în mariajul lui ar putea exista o problemă.

”Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus sursa Playtech-Impact.

Tatăl Ralucăi Pastramă, foarte supărat pe fiica lui

După ce a aflat din presă că fiica lui își părăsește soțul după ce l-a înșelat, tatăl Ralucăi Pastramă ar fi foarte supărat. Deși nici el nu i-a fost întotdeauna fidel partenerei de viață, nu și-a părăsit niciodată familia. Totuși, nu își va renega fiica pentru ceea ce a făcut.

”La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, au spus apropiați ai familiei Pastramă, pentru playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...