EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat între Alexandru Cumpănașu și soția lui după scandalul cu propuneri amoroase de pe internet. Atitudinea pe care a avut-o femeia

Oana Pascaru 06.03.2021, 13:22

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, tânăra dispărută în urmă cu un an, la Caracal, a devenit unul dintre cele mai controversate personaje din mediul online, povestind cu relaxare despre experiențele sale amoroase, din anii tinereții. Mai mult, o tânără l-a acuzat că el i-ar fi făcut propuneri indecente, pe Internet, pe vremea când, susține aceasta, era minoră. Alexandru Cumpănașu ne-a povestit, într-un interviu pentru impact.ro, despre pericolul pe care îl reprezintă TikTok, dar și despre frumoasa lui soție, care nu pune la suflet toate scandalurile în care Alexandru Cumpănașu este implicat: ”Nu am avut reproșuri din partea ei. Mă iubește mult”.

”Ea mă iubește foarte mult. A fost alături de mine pe toată această perioadă. Nu am avut reproșuri din partea soției mele”

La începutul acestui an, discuțiile purtate de Alexandru Cumpănașu, pe rețeaua socială TikTok, cu elevii, au stârnit indignarea cadrelor didactice și a părinților. Cumpănașu îi încuraja pe minori să se revolte împotriva profesorilor și să abandoneze școala, apoi, în formă de protest, el a postat filmulețe în care dansa pe manele. Dar, Alexandru a mai provocat și alte scandaluri, cu poveștile lui despre amor, din anii tinereții. Apoi, o tânără l-a acuzat că el i-ar fi făcut propuneri indecente, prin sms.

Iată că, deși este bombardat din toate părțile, urmare a stilului curajos de exprimare, Alexandru Cumpănașu are o soție înțelegătoare: ”În urma celor petrecute, soția mea mi-a spus să mă ocup mai mult de copiii noștri și nu de ai altora. Ea a fost deranjată de răutățile celor din jur, nu de ce am făcut eu pe Internet. Ea mă iubește foarte mult. A fost alături de mine pe toată această perioadă. Nu am avut reproșuri din partea soției mele”, ne-a spus Alexandru Cumpănașu.

EXCLUSIV. Ce s-a intamplat intre Alexandru Cumpanasu si sotia lui dupa scandalul cu propuneri amoroase de pe internet. Atitudinea pe care a avut-o femeia
Alexandru Cumpanasu si sotia lui

Soția lui Alexandru Cumpănașu a lucrat pentru trei premieri ai Partidului Social Democrat, în calitate de consilier, inclusiv pentru Viorica Dăncilă

Simona-Gabriela Baltag și Alexandru Cumpănașu au trei copii. Soția lui Alexandru a lucrat în trecut pentru trei premieri ai Partidului Social Democrat, în calitate de consilier, inclusiv pentru Viorica Dăncilă.

În data de 2 februarie 2018, la eliberarea din funcție, Simona și-a depus declarația de avere. Femeia este proprietara unui teren de 117,30 de metri pătrați și a unei case de 78 de metri pătrați, achiziționate în 2014, dar și a unei mașini, marca Subaru. La venituri, soția lui Cumpănașu a completat că a încasat 3.998 de lei de la Ministerul Comunicațiilor, 70.188 de lei de la Guvern și 41.427 de lei de la Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior.

”Din punctul meu de vedere, este uluitor câte fete pot apărea dezbrăcate pe Internet și nimeni nu sesizează acest lucru”

Alexandru Cumpănașu postează în continuare filmulețe pe TikTok, deși are un munte de reclamații: ”Am observat că numărul de utilizatori a crescut pe pagina mea, lucru care mă bucură foarte mult. Am avut multe reacții controversate din partea multora, însă scopul meu a fost, încă de la început, să educ elevii. Am primit multe mesaje de la ei, cu diferite probleme din școli, pe care le-am înaintat către inspectorat”, ne-a mai declarat el, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Alexandru a mai dorit să precizeze și faptul că unele platforme sociale reprezintă un mare pericol pentru minori: “Pe TikTok, dar și pe alte platforme sociale, este multă pornografie și infantilitate. Există probleme serioase pe aceste rețele, pe care lumea nu le sesizează. Sunt persoane care se droghează, se filmează, și se pun pe TikTok. Plus că, din punctul meu de vedere, este uluitor câte fete pot apărea dezbrăcate pe Internet și nimeni nu sesizează acest lucru”. Alexandru Cumpănașu a încurajat și glumele “deocheate” despre organele sale genitale, după ce le-a spus elevilor, într-unul dintre live-uri, că este un bărbat “foarte bine dotat”.

Urmăriți Impact.ro și pe