EXCLUSIV. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Pepe și Raluca Pastramă la întâlnirea lor din Herăstrău. Primul pas spre împăcare

Ana Maria Păsat 30.12.2020, 17:05

Pepe si Raluca au revenit la sentimente mai bune, după episodul de “agresiune”, când fosta soție a artistului a cerut ordin de protecție, în instanță, pe motiv că solistul ar fi lovit-o, de față cu copiii, în mașina personală. Reporterii impact.ro au aflat detalii interesante despre recenta lor întâlnire, în Parcul Herăstrău, unde Pepe și Raluca s-au comportat iar ca o familie fericită. Ei au petrecut împreună după-amiaza zilei de luni, alături de cele două fiice.

Pepe, Raluca și fiicele lor s-au dat în mașinuțe, în „Orășelul copiilor” din Parcul Herăstrău

Apropiații familiei ne-au declarat, în exclusivitate pentru impact.ro: „De dragul celor două fiice, Maria și Rosa, Pepe și Raluca s-au distrat câteva ore în ”Orășelul copiilor”, din Parcul Herăstrău, ca și când nimic rău nu s-ar fi întâmplat vreodată între ei. S-au dat, pe rând, în mașinute, împreună cu fetele care chiuiau de bucurie. Dacă vremea le va permite, cei doi au în plan repetarea acestei ieșiri în patru”.
Până când instanța va decide programul de vizite, foștii soți au stabilit ca Maria și Rosa să stea, în egală măsură, atât cu mama, cât și cu tatăl lor. Apropiații lor ne-au mai spus, pentru impact.ro:
„Micuțele plâng deseori după casa din Pipera în care au crescut, acolo unde camerele lor sunt și acum pline de jucării. În ceea ce-l privește pe Pepe, acesta suferă foarte mult și evită să vorbească despre relația cu Raluca. Artistul ar fi dispus să-și primească soția înapoi, chiar dacă ulterior despărțirii a aflat că Raluca ar fi avut ochi și pentru alt bărbat”.
Pepe si Raluca au divortat dupa 8 ani de casnicie
Pepe si Raluca au divortat dupa 8 ani de casnicie

De când Raluca a plecat de acasă, Pepe petrece mult timp în studioul său, amenajat în vila în care locuiește. În decurs de doar câteva zile, acesta a lansat două piese de dragoste, inspirate din propria realitate. Iar când fetele vin în vizită, acesta li se dedică în totalitate și le face toate poftele.

Pepe a anunțat divorțul în urmă cu două luni: ”Raluca a decis să punem punct relației”

Pepe și-a anunțat despărțirea de soție la începutul lunii noiembrie, pe canalul lui de Youtube. Între cei doi mai avuseseră loc și alte momente neplăcute, în care se adusese adesea în discuție separarea. Picătura care a umplut paharul pare să fi fost faptul că Raluca s-a simțit neglijată de fostul soț, care nu-i mai acorda aceeași atenție ca la începutul căsniciei. Mai mult, ea avea bănuieli că Pepe ar înșelat-o. În anunțul făcut, artistul mărturisea că a stabilit cu mama fetelor sale să păstreze o relație bună în continuare, pentru a-și crește frumos copiii.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor.  Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, mărturisea Pepe.