EXCLUSIV. Ce s-a ales de fiul Luminiței Anghel. Care este acum relația dintre cei doi, după un lung șir de scandaluri publice

Alexandra Andrei 25.05.2020, 21:08

După ani întregi de scandaluri și reproșuri, Luminița Anghel și fiul ei, David, au reușit să se împace. Rezevată din fire, artista preferă ca momentan să păstreze puțină distanță pentru a se convinge că schimbarea tânărului este reală.

Luminița Anghel și fiul ei nu și-au vorbit trei ani

Luminița Anghel a avut extrem de mult de pătimit de pe urma băiatului pe care l-a adoptat de la un orfelinat pe vremea când era un bebeluș. Deși l-a crescut de una singură și i-a oferit tot ceea ce a putut, David a devenit un adolescent problemă, care a făcut-o pe cântăreață să verse râuri de lacrimi. Problemele au început să apară atunci când băiatul a devenit major și a terminat liceul, iar Luminița a insistat ca el să își găsească un loc de muncă pentru a avea propriii săi de buzunar.

Luminița Anghel și fiul ei problemă
Luminița Anghel și fiul ei problemă

Tânărul a refuzat, spunând că mama sa are această atitudine pentru că s-a măritat și a făcut un copil pe cale naturală, motiv pentru care nu îl mai dorește în viața. Sătulă de atâtea certuri, dar și de faptul că băiatul devenise dependent de droguri, cântăreața a decis să pună piciorul în prag în urmă cu câțiva ani. Ea i-a închiriat fiului său o garsonieră și i-a promis că îi va plăti toate cheltuielile pentru o perioadă de timp, cu condiția ca David să părăsească vila în care locuiau cu toții. Anii au trecut, iar cei doi nu și-au vorbit o bună perioadă de timp. De curând, însă, lucrurile au început să se schimbe.

Nu ține legătura cu tatăl său

Chiar dacă nu au păstrat legătura, Luminița a continuat să îi trimită fiului o sumă lunară de bani pe card. Ba chiar i-a mai plătit utilitățile la garsoniera în care acesta locuiește. A simțit că este responsabilitatea ei de mamă, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat. Acum au început să dea semne timide de împăcare. Vorbesc prin sms-uri, chiar și la telefon uneori. Nu s-au văzut pentru că Luminița are nevoie să se convingă de faptul că schimbarea lui David este una reală și nu va începe din nou cu scandaluri și pretenții. Dacă băiatul va continua așa, cu siguranță că se vor împăca”, au declarat surse din apropierea celebrei artiste.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Luminița Anghel și soțul său, Marcel Pușcaș, au înfiat un băiețel de la orfelinat, David, pentru că nu reușeau să aibă un copil. Pe când puștiul avea 10 ani, cântăreața și fostul fotbalist au divorțat cu scandal, ba chiar s-au luptat pentru custodia copilului care, în cele din urmă, a rămas la mamă. De altfel, de-a lungul anilor, Marcel Pușcaș nici nu a mai dorit dă țină legătura cu fiul său adoptiv, chiar dacă acesta îi poartă numele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...