EXCLUSIV. Ce pensie are Nelu Ploieșteanu, după 55 de ani de cântat. ”Maria Dragomiroiu și Maria Cârneci iau un pic mai mult. Murim de foame”

Carmen Andrei 12.03.2021, 15:23

Nelu Ploieșteanu și soția lui, Elena, au decis să dea uitării episoadele lui amoroase extraconjugale, astfel că s-au mutat împreună, la Slănic Moldova, unde artistul susține recitaluri, seară de seară, într-un local cochet din stațiune: ”Nu-mi place să stau singurel, tot necazurile ne-au adus din nou împreună!”, ne-a spus Nelu, în interviul oferit în exclusivitate pentru impact.ro. E fericit că are și acest job, căci, dacă ar fi fost să trăiască doar din pensie, nu s-ar fi descurcat: ”Am o pensie de 800 de lei. Maria Dragomiroiu și Maria Cârneci iau un pic mai mult decât mine, după o viață de cântat. Murim de foame!”.

”Primesc o pensie de doar 800 de lei, după 55 de ani de muncă. Aș muri de foame, dacă n-aș cânta în local”

”Lăutarul sufletelor” s-a retras la Slănic Prahova, unde își poate rotunji modesta pensie, din programul muzical susținut, seară de seară, într-un local vestit, ”Cascada”.

În București nu mai am ce face, m-am mutat aici, cu soția, cânt la un local, de doi ani, este un loc de muncă sigur, nu-s probleme mari pe aici cu pandemia. Cânt zilnic, de la orele 18.00 la 20.00, merge bine, sunt mulțumit, Doamne-ajută! Aș muri de foame, vai de capul nostru, dacă n-aș cânta în local! Primesc o pensie de doar 800 de lei, după 55 de ani de muncă, pensii mici au și colegele mele, solistele Maria Dragomiroiu  (n.r.- ea a declarat că primește 1.200 de lei) și Maria Cârneci, ne-a spus, în exclusivitate pentru impact.ro, Nelu Ploieșteanu.

Maria Dragomiroiu și Maria Cârneci
Maria Dragomiroiu și Maria Cârneci

Nelu Ploieșteanu s-a împăcat cu soția pe care o înșelase: ”Ne înțelegem bine, am trecut peste multe împreună. Tot necazurile ne-au pus la locurile noastre”

Artistul a făcut pace cu soția lui, Elena, iar imensa durere, ce și-a făcut culcuș în sufletele lor, după ce decesul fiului Mihăiță, la doar 32 de ani, i-a apropiat din nou. Nelu Ploieșteanu nu ascunde că n-a fost ușă de biserică, dar susține că s-au dus acele vremuri rebele, și că tot soția rămâne marea lui alinare.

Patronul restaurantului unde cânt mi-a pus la dispoziție un apartament cu trei camere, nu-mi place să stau singur, așa că am adus-o aici și pe soția mea. Ne înțelegem bine, am trecut peste multe împreună. Tot necazurile ne-au pus la locurile noastre, a mai adăugat Nelu Ploieșteanu.

Soția lui Nelu Ploieșteanu
Soția lui Nelu Ploieșteanu

Nelu Ploieșteanu a renunțat de doi ani la concertele de pe Litoral: ”Nu mai e siguranță!”

Celebrul lăutar a cântat zeci de ani pe Litoral, în sezonul estival, dar, din 2019, a refuzat să mai susțină recitaluri în localurile de la malul mării:

Nu este siguranță, la Mamaia, degeaba aș merge. Iar de când cu pandemia, te trezești că azi e deschis și mâine se închide, nu mai este o stabilitate a locului de muncă, mai bine rămân aici, la Slănic Moldova, mi-e bine, sunt apreciat, mă înțeleg cu toți, ni s-a mai confesat Nelu Ploieșteanu, cântărețul care are în palmares un buchet de piese de inimă albastră, precum ”Cine a pus cârciuma-n drum”, ”La Chitila, în port!” sau ”Am muncit și nopți”.

Urmăriți Impact.ro și pe