EXCLUSIV Ce le-a spus Smiley apropiaților despre sarcina Ginei Pistol. Declarații în premieră! Decizia fără precedent a artistului

Alexandra Andrei 19.08.2020, 14:29
EXCLUSIV Ce le-a spus Smiley apropiaților despre sarcina Ginei Pistol. Declarații în premieră! Decizia fără precedent a artistului

La numai câteva ore de când s-a aflat că Gina Pistol o să fie mămică, impact.ro a obținut noi detalii. Potrivit apropiaților, Smiley este în culmea fericirii și și-a dorit să devină tată.

Își doresc de aproape un an să devină părinți

Astăzi, cel mai bine păzit secret al cuplului format din Smiley și Gina Pistol a ieșit la iveală. Astfel, după o relație de aproape patru ani, cei doi vor deveni părinți. Frumoasa prezentatoare a emisiunii “Chefi la Cuțite” este însărcinată în două luni, iar ea și artistul sunt în culmea fericirii. Vestea i-a luat prin surprindere chiar și pe apropiați, care habar nu aveau că cei doi vor deveni părinți.

Motivul pentru care Gina a preferat să țină totul ascuns pentru moment constă în faptul că i s-a recomandat să facă anunțul de abia după primul trimestru de sarcină. Deși gurile rele s-au grăbit să afirme faptul că sarcina Ginei este o simplă întâmplare, în realitate, lucrurile stau exact invers:

“Gina parcă plutește de când a aflat. Este ceea ce își dorea cel mai mult, un copil. Are 38 de ani, normal că este foarte fericită, însă, în același timp, ținând cont de faptul că nu mai are chiar 25 de ani, este și puțin emoționată, precaută. Acest copil nu a apărut din senin, ea și Smiley și l-au dorit, au planificat. Nu se mai protejează de mult timp. Însă nu au fost disperați, nu au așteptat barza cu cronometrul în mână. Au spus că atunci când o să vrea Dumnezeu, se va întâmpla.

Este o decizie a unor oameni maturi, pregătiți pentru viața de familie, care pentru ei nu înseamnă un act la primărie. Înseamnă dragoste, respect, înțelegere. Sunt puțini necăjiți pentru faptul că s-a aflat. Nu pentru că ar avea de ascuns, ci pentru că își doreau să treacă măcar primul trimestru de sarcină, pentru a se asigura că totul este în regulă”, ne-au declarat apropiați ai acestora.

Smiley și Gina păstrează discreția despre relația lor
Smiley și Gina păstrează discreția despre relația lor

Și-au ținut iubirea ascunsă!

Extrem de discreți în ceea ce privește viața lor amoroasă, Smiley și Gina Pistol și-au ținut ascunsă mult timp povestea de iubire, care durează de aproape patru ani. Deși la un moment dat nu a mai reprezentat o noutate faptul că formează un cuplu, ei nu s-au afișat la evenimente mondene împreună și nici nu au postat poze pe conturile lor de socializare. Confirmarea lor a venit o dată cu pandemia de coronavirus, atunci când au început să posteze imagini și filmulețe, ba chiar și dialoguri haioase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...