EXCLUSIV

Exclusiv. Ce face de fapt Ilie Năstase cu banii încasați pe chirie de la fosta sa soție, Brigitte. ”Nu intră în contul meu!”

Alexandru Catalan 06.10.2021, 17:52

Cel mai cunoscut tenismen român al tuturor timpurilor e categoric atunci când vine vorba despre afaceri sau despre administrarea acestora. Ilie Năstase pare că nu știe a face compromisuri în afacerile sale, cărora le acordă multă atenție. Așa că știrea potrivit căreia fosta soție, Brigitte Pastramă, îi plătește anual o anumită sumă de bani sub formă de chirie nu l-a luat deloc prin surprindere. El a infirmat categoric că banii fostei sale partenere de viață ar intra regulat în conturile sale.

”În conturile mele, personale, nu intră și nu a intrat niciun ban de la fosta mea soție. E o confuzie la mijloc, fiindcă ea plătește într-adevăr o chirie, dar în conturile fundației ce-mi poartă numele. Atât și nimic mai mult!”, a precizat Ilie Năstase pentru impact.ro.

Contract ce trebuie onorat

El a adăugat că nu e la curent nici cu suma plătită și nici de ce se plătește acea sumă, dar că probabil la mijloc există un contract ce trebuie onorat.

”Cu banii respectivi care se dau fundației ce-mi poartă numele se susțin diverse programe de tenis pentru copii. Și nu doar dintr-o singură sursă. Dar nu sunt la curent cu această chestiune, așa că nu vă pot da lămuriri. Nici măcar nu știu pentru ce se plătește acea chirie, fiindcă nu e direct treaba mea”, a mai spus fostul nostru mare sportiv.

Ilie Năstase a ținut însă să precizeze și că ”nu are și nu a avut vreodată afaceri comune cu Brigitte!”. Brigitte și Ilie Năstase au fost căsătoriți opt ani, dar mariajul lor s-a oprit în 2018, în urma unui divorț care a durat doar zece minute.

Brigitte susține altceva

Brigitte Pastramă a declarat recent pentru o emisiune de televiziune că îi plătește chirie lui Ilie Năstase, la trei ani de la divorț. Anunțul a fost făcut în direct, la ”Xtra Night Show”. Celebra brunetă a lăsat să se înțeleagă că în prezent se înțelege amiabil cu fostul ei soț, în ciuda numeroaselor scandaluri ce au avut loc pe durata căsniciei lor. Mai mult, acestea nu ar afectat relația lor de afaceri, dezvoltată pare-se după consumarea divorțului dintre ei.

Brigitte Pastramă a precizat în aceeași emisiune că îi plătește chirie fostului tenismen pentru un loc în care și-a făcut o afacere ce-i aduce sume frumușele de bani, lună de lună, în propriile conturi. Ar putea fi vorba despre o sală de evenimente pentru copii, de care actuala soție a lui Florin Pastramă a lăsat să se înțeleagă că e foarte încântată.

Afacere de 100.000 de euro

Brigitte Pastramă a mai spus că a investit în afacerea respectivă circa 100.000 de euro, dar că investiția s-a dovedit a fi una inspirată, întrucât îi aduce și venituri considerabile, și plata regulată a chiriei pe care trebuie să i-o achite lui Ilie Năstase.

În plus, își permite să-și plătească și angajații. Ba mai mult, vedeta s-a arătat optimistă vizavi de prognoza propriilor afaceri, dar și încântată de echipa cu care colaborează în prezent. Totodată, a recunoscut că ea și soțul ei câștigă în ultima perioadă mai mult din afacerile imobiliare ale lui Florin.

„Nu suntem cu banii la pământ, cum s-a spus! Am cumpărat mai nou și câteva mii de animale electronice pentru locul de joacă, am luat decorul direct de la sursă. Am băgat vreo 100.000 de euro acum în afacere. Pot să-mi plătesc angajații, pot să-i plătesc lui Ilie la timp chiria. Acum am o echipă foarte bună și nu vreau să o pierd”, a precizat Brigitte Pastramă în emisiunea cu pricina.