EXCLUSIV. Ce a pățit Gabriel Dorobanțu în timp ce era infectat cu Covid-19. ”Cine nu a trecut prin așa ceva să se bucure”

Alexandru Catalan, Maria Irina 25.02.2021, 20:43

Gabriel Dorobanțu (68 de ani), celebrul solist care a făcut istorie în muzica ușoară românească cu piesa ”Hai, vino, iar în gara noastră mică!”, intenționa să se înscrie pe listă în așteptarea efectuării vaccinului anti-Covid-19, însă crede că ar fi mai precaut să mai aștepte, din cauza discuțiilor pe această temă: ”Când vezi cât tărăboi s-a născut pe seama acestui subiect începi să te întrebi, omeneşte vorbind, cui să-i dai crezare şi cui nu!”, ne-a declarat Gabriel, în exclusivitate pentru impact.ro.

Gabriel Dorobanțu se teme de vaccinul anti-Covid-19

Marele solist Gabriel Dorobanțu se cam teme de vaccinul anti-Covid-19: “Mai ascult şi eu, ca oricine, ştirile, de pe diverse canale de televiziune. Ce am observat e povestea creată în jurul acestor vaccinuri pe care le-am aşteptat, mulţi dintre noi cu sufletul la gură, dar care acum par a ne fi divizat prin efectele lor. Ba ăla e bun, ba ăla e mai prost, ba că ăla a fost verificat, ba că nu a fost. Nu mai ştii ce să crezi! Iar când vezi cât tărăboi s-a născut pe seama acestui subiect începi să te întrebi, omeneşte vorbind, cui să-i dai crezare şi cui nu!”, a declarat Gabriel Dorobanţu pentru impact.ro

Dorobanţu a trecut cu greu peste această boală: ”Trupul întreg mi-a fost afectat. M-am simţit săptămâni bune stors de vlagă şi fără niciun chef de viaţă”

Gabriel s-a speriat foarte rău după ce a fost diagnosticat cu Covid-19, boală care l-a epuizat: “Cine nu a trecut prin boala asta să se bucure foarte tare. Habar nu aveţi cât e de grea, cât de răscolitoare este. Eu, personal, am încercat să mă feresc cât de tare am putut, am purtat mască de protecţie, am încercat să nu ajung în zone aglomerate, iar acasă, la Cornu, nu se poate vorbi de aşa ceva. Cu toate acestea, probabil puţinele deplasări efectuate m-au pus în contact cu virusul. Iar revenirea a fost la fel de grea ca perioada de boală, în sine, poate mai grea. Fiindcă trupul întreg mi-a fost afectat. M-am simţit săptămâni bune, după ieşirea din spital, stors de vlagă şi fără niciun chef de viaţă!”, a mai adăugat Gabriel Dorobanţu, pentru impact.ro.

Ce a pățit Gabriel Dorobanțu în timp ce era infectat cu Covid-19
Gabriel Dorobanțu și mama sa

Gabriel Dorobanțu este în doliu. Mama lui a încetat din viață în urmă cu două luni

Sfârşitul anului trecut i-a adus îndrăgitului solist două încercări grele, despărţirea de mama sa, care a trecut la Domnul, în prima parte a lunii decembrie, plus momentele dificile ale diagnosticării cu noul coronavirus și perioada de internare. Gabriel Dorobanțu, interpretul celebrei melodiei ”Hai, vino, iar în gara noastră mică!”, a stat 12 zile în spitalul din Băicoi. După externare, Gabriel a ţinut să le mulţumească în mod special medicilor, pe care nu a pregetat să-i numească “îngeri păzitori”.

“Sunt încă în perioada în care am anticorpi, aşa că nu mă grăbesc să mă vaccinez”

Gabriel Dorobanțu este precaut și se teme să nu se îmbolnăvească din nou: “Sunt încă în perioada în care am anticorpi, aşa că nu mă grăbesc într-un fel să mă vaccinez. Am fost şi rămân extrem de precaut şi în această perioadă, de convalescenţă, să-i spun aşa, şi sper ca până când îmi voi reveni complet să se lămurească şi mai bine situaţia legată de vaccinuri. Cred că, prin primăvară, lucrurile ne vor fi mult mai clare, nouă, tuturor!”. În ceea ce priveşte activitatea sa muzicală, Gabriel Dorobanţu mai spune că perioada concertelor pare încă “tare departe”, dar că a mai discutat sau cântat pe Internet pentru diverse comunităţi de români din diverse zone ale lumii sau a mai participat la diverse emisiuni de televiziune la care a fost invitat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI