EXCLUSIV. Ce a găsit Cristi Brancu scris pe mașina lui atunci când s-a întors de la cumpărături. Răzbunare „made in România”

Andreea Bisinicu 02.12.2020, 13:37

Da, se întâmplă la noi în țară. Ce a găsit Cristi Brancu scris pe mașina lui atunci când s-a întors de la cumpărături. Răzbunare „made in România”, care l-a făcut să ridice din sprâncene. Cine i-a făcut farsa.

Ce a găsit Cristi Brancu scris pe mașina lui, când s-a dus la cumpărături

Ce a găsit Cristi Brancu scris pe mașina lui, când s-a dus la cumpărături. Cine a zis că farsele sunt făcute de și pentru copii? Unii români nu sunt de acord cu această zicală și au ținut morțiș să o și demonstreze. „Victima” a fost realizatorul TV de la Antena Stars, Cristi Brancu. Vedeta a fost victima unei răzbunări „made in România”, în dimineața zilei de 2 decembrie. Vedeta a ieșit să facă niște cumpărături, la un supermarket din Capitală, la primele ore ale zilei și a parchat mașina într-o poziție neregulamentară. Se pare că fostul moderator al emisiunii „Agenția VIP” a parcat pe dos mașina soției si a fost amendat imediat. Nu, nu de polițiști, ci de cetățenii români. Cum s-a întâmplat asta, vă întrebați? Ei bine, se pare că un român pus pe șotii i-a scris, pe luneta Touareg-ului, cuvintele „ÎNVAȚĂ SĂ PARCHEZI”.

Grăbit să își pună sacoșele de cumpărături în mașină, Cristi Brancu nici nu a băgat de seamă recomadările care i-au fost scrise pe geamul din spatele automobilului, vedeta având în mână două punguțe de cadouri. De remarcat și admirat este, însă, faptul că poartă atât mănuși cât și mască, semn că ține cont de restricțiile și măsurile de protecție necesare pentru a împiedica răspândirea coronavirusului, dând dovada că este un bărbat responsabil, așa cum îl știm dintotdeauna. Cristi Brancu și-a încheiat contractul cu Antena Stars, postul de televiziune unde a fost moderator TV timp de 13 ani.

Cristi Brancu a fost victima unui act de vandalism. Cine i-a scris pe luneta masinii
Cristi Brancu a fost victima unui act de vandalism. Cine i-a scris pe luneta masinii

Cristi Brancu, emisiune online și colaborare cu Teo Trandafir

După o carieră lungă de 30 ani în domeniul televiziunii, Cristi Brancu a făcut o schimbare și s-a „mutat” în online. După ce a încheiat colaborarea cu Antena Stars, fostul prezentator al „Agenției VIP” moderează emisiuni pe canalul său de Youtube și are o colaborare de succes cu Teo Trandafir, pentru seria „Teoria Chibritului”. Cristi Brancu a susținut transmisii live, cu diferiți invitați, pe Facebook și YouTube, în perioada izolării, pentru cei 46 de mii de abonați ai săi. Chiar dacă showul „Cristi Brancu Live” se bucură de un real succes pe platformele Facebook și Youtube, Cristi Brancu susține că televiziunea rămâne prima sa dragoste și are de gând să revină pe micile ecrane, în viitor.

„Indiferent de următorul proiect TV, nu voi întrerupe proiectul Cristi Brancu Live, transmis în streaming pe YouTube și Facebook. Practic, nu am lipsit deloc din fața publicului. Timp de patru luni, am avut interviuri aproape zi de zi. Mă regăsesc mult în acest proiect, pentru că e ceea ce oamenii au nevoie acum. “Da, am de gând să revin la TV. Cariera mea TV a fost strâns legată de acest trust, mă leagă de acest loc oameni cu care am făcut performanță și am trăit momente minunate (…) Rămâne prima mea opțiune în carieră. Nu veți regăsi emisiunea din toamnă, dar asta nu înseamnă că nu ne putem ]ntâlni într-un alt proiect viabil”, a declarat Cristi Brancu, conform playtech.ro

Urmăriți Impact.ro și pe