Exclusiv: Ce a ajuns să facă acum fostul lider PNL, Crin Antonescu, după retragerea din viața politică. Suma fabuloasă pe care o dă pentru facultatea fiicei sale

Alexandra Andrei 23.03.2020, 20:20
Exclusiv: Ce a ajuns să facă acum fostul lider PNL, Crin Antonescu, după retragerea din viața politică. Suma fabuloasă pe care o dă pentru facultatea fiicei sale

Au trecut patru ani de când Crin Antonescu s-a retras din viața politică, după ce și-a terminat mandatul de senator și a renunțat la preşedinţia Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constituţiei. Cu ce se ocupă Crin Antonescu de când s-a retras din politică?

Ce a ajuns să facă acum Crin Antonescu, după retragerea din viața politică

Fostul președinte al PNL a devenit o prezență extrem de discretă și nu a mai fost văzut în spațiul public, ba a refuzat inclusiv invitațiile de a participa la emisiuni politice, acceptând să intre în direct numai telefonic. Mare a fost surprinderea tuturor atunci când Crin a anunțat că nu intenționează nici măcar să se întoarcă la vehea lui meserie, aceea de profesor de istorie.

Cu ce se ocupă acum Crin Antonescu? Nimic mai simplu. Ajuns la vârsta de 60 de ani, își petrece majoritatea timpului în vilasa din Băneasa, acolo unde locuiește singur în marea majoritate a timpului. Fără o sursă clară de venit, am putea crede că fostul președinte interimar al României are și probleme financiare, însă realitatea este cu totul alta, dacă ținem cont de faptul că soția sa, europarlamentarul Adina Vălean, câștăgă un salariu de aproximativ 7000 euro/lună la Bruxelles, iar conturileacesteia sunt doldora de bani, conform declarației de avere din 2019.

crin antonescu, fiica lui crin antonescu, fost politician, ocupatie
Ce a ajuns să facă acum Crin Antonescu, după retragerea din viața politică

O altă dovadă a faptului că fostul politician este departe de a ajunge la sapă de lemn constă în faptul că fiica sa își va petrece următorii 4 ani în Anglia și va urma cursurile uneia dintre cele mai prestigioase facultăți din Marea Britanie: University of King. Pentru studiile fiicei sale, Crin Antonescu va scoate anual peste 25.000 euro.

Are o relație deosebită cu mama savitregă!

În 2004, Crin Antonescu a rămas văduv după ce soția sa, Aura, diagnosticată cu cancer în fază terminală s-a sinucis aruncându-se de la etaj, în timp ce familia sa dormea în casă. Cinci ani mai târziu, fostul lider PNL se căsătorea cu Adina Vălean, colega sa de partid, care avea să îi devină mamă Irinei, fiica lui Crin și a primei soții. Fiica și soția politicianului au o relație deosebită.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...