EXCLUSIV Câți bani ia Gina Pistol de la Antena 1 pentru un sezon de Asia Express. Smiley face suma asta într-o noapte

Alexandra Andrei 27.02.2020, 14:34
EXCLUSIV Câți bani ia Gina Pistol de la Antena 1 pentru un sezon de Asia Express. Smiley face suma asta într-o noapte

S-a aflat câți bani a încasat Gina Pistol în cadrul emisiunii Asia Express. Iubita lui Smiley a fost plecată timp de două luni în Filipine și Taiwan pentru a filma în calitate de prezentator, cel de-al treilea sezon al emisiunii Asia Express, care se difuzează pe Antena 1. Se pare că vedeta a încasat o sumă pe care Smiley o face într-o singură noapte de concert. Despre ce sumă este vorba?

Gina Pistol încasează pe un sezon de Asia Express cât ia Smiley pe un concert

Potrivit unor surse Impact.ro, Gina Pistol a fost plătită de producătorii Asia Express cu suma de 15.000 de euro, sumă pe care iubitul său, Smiley o încasează într-o noapte pe un concert. De asemenea, nici salariile concurenților nu se lasă mai prejos. Chit că fiecare concurent primește doar 1 euro, pe zi, ca să se poată descurca în condițiile dificile, departe de casă, atunci când aceștia vor părăsi show-ul concurs de la Antena 1, se vor alege cu o sumă foarte mare de bani.

De exemplu, Alex Velea a luat pe emisiune suma de 1000 de euro. Important de precizat ar fi faptul că o emisiune se filmează în 3-4 zile. De asemenea, eforturile fiecărui concurent au fost răsplătite cu sume de până la 30.000 de euro.

gina pistol, asia express, antena 1, bani
Gina Pistol încasează pe un sezon de Asia Express cât ia Smiley pe un concert. Sursă foto: Cancan

Gina Pistol s-a acasă în luna decembrie, după ce a terminat filmările pentru Asia Express, sezonul trei. La întoarcerea în țară vedeta a dezvăluit că deși este un om căruia îi place să călătorească foarte mult, i-a fost extrem de dor de casă. De asemenea, Gina Pistol a făcut și câteva dezvăluiri despre condițiile pe care le-a îndurat la Asia Express.

„În prima perioadă petrecută în Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Curgeau apele pe noi la propriu, nu vă mai spun prin ce au trecut concurenții, reporterii și operatorii… Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul… aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat! Apoi am ajuns și la frig…Fiecare dintre noi primea alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunul Ramon, care s-a abătut asupra insulei. Din fericire, nu este în partea în care ne aflăm noi, dar efectele se resimt. În zona de munte, într-o zi am trecut prin 3 anotimpuri. Primăvară dimineața, cu cer senin și temperaturi plăcute, vară în toată regula la prânz, când soarele arde și poți sta lejer în costum de baie și toamnă cu ploi mărunte și temperaturi scăzute după-masă. Probabil telespectatorii vor avea impresia că o ediție a fost filmată în perioade diferite ale anului”, a declarat Gina Pistol, potrivit Libertatea.

Ce planuri de viitor are Smiley cu Gina Pistol

Smiley formează un cuplu cu Gina Pistol din martie 2017, iar de atunci și până acum au fost, mai  în glumă sau mai în serios mai multe intenții de a face pasul cel mare către căsătorie. Însă, potrivit unor apropiați ai artistului, acesta nu ar fi pregătit să o ducă la altar pe frumoasa prezentatoare de la ”Asia Express”, de pe Antena 1, chiar dacă o iubește.

”Smiley o iubește pe Gina, ține mult la ea și în ultima vreme sunt foarte apropiați. Este o fată bună, de casă, face mâncare, e cuminte, însă el nu poate trece peste un singur lucru: trecutul ei. Ar vrea ca femeia lui să fie fără pată, ireproșabilă, iar Gina nu a fost chiar cea mai cuminte fată din showbiz.”, a declarat o sursă din anturajul celor doi pentru Impact.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...