Exclusiv: Câți bani cere Smiley pe concert și ce pretenții are din partea organizatorilor. 3 lucruri de la care nu se abate

Redacția IMPACT 14.02.2020, 15:44
Exclusiv: Câți bani cere Smiley pe concert și ce pretenții are din partea organizatorilor. 3 lucruri de la care nu se abate

Smiley este unul dintre puținii cântăreți din România care a reușit să rămână printre preferințele publicului. Artistul are o carieră solo înfloritoare, de peste un deceniu, și se bucură în continuare de roadele succesului său. La început de 2020, mulți dintre fanii săi au fost surprinși să afle că acesta se va afla departe de țară, pentru o colaborare în Statele Unite ale Americii.

Exclusiv: Câți bani cere Smiley pe concert și ce pretenții are din partea organizatorilor

Pe lângă rolul de prezentator, alături de Pavel Bartoș, în emisiunea Românii au Talent, de pe PRO TV, artistul are numeroase proiecte bănoase. Până în luna aprilie din 2020 a anunțat că va fi plecat din țară, fiind în America, unde va produce muzică. Succesul vedetei emisiunii de talente pare să vină și din faptul că acesta este foarte strict, când vine vorba de partea de organizare. Mai mult, pentru că este un bun profesionist, are așteptarea ca de aceeași atitudine să dea dovadă și organizatorii diverselor evenimente în care e solicitat.

Exclusiv Câți bani cere Smiley pe concert și ce pretenții are din partea organizatorilor. 3 lucruri de la care nu se abate
Smiley are anumite pretenții din partea organizatorilor, când vine vorba de concerte și impune reguli stricte

În urmă cu un an, s-a aflat că prezentatorul de la Românii au Talent și Vocea României, ambele difuzate de PRO TV, ar avea un onorariu de  150.000 de euro. Este vorba despre o sumă anuală, pe care o încasează pentru aparițiile din ambele emisiuni. O parte din încasări îi revin acestuia și din numeroasele concerte pentru care este solicitat. De cele mai multe ori, nu e vorba de evenimente publice, ci de petreceri private, pe care artistul nu le refuză.

3 lucruri de la care nu se abate

Sursele Impact transmit că Smiley poate fi contactat și pentru baluri, fie în cluburi, pentru nunți, în aer liber sau la Primărie, fie în mall-uri sau evenimente corporate. Pentru aceste categorii de evenimente, artistul percepe și sume pe măsură. Spre exemplu, în cazul nunților e vorba de un onorariu de 12.000 de euro, pentru un moment artistic de 50 de minute. În cazul petrecerilor din corporații, acesta percepe 15.000 de euro, fiind vorba de o sumă achitată de organizatori pentru 60 de minute.

Artistul nu se abate de la 3 cerințe foarte importante, pe care le impune organizatorilor de evenimente și petreceri, când este solicitat. Smiley are așteptarea să le fie asigurate transportul, din Capitală, până în locul evenimentului, atât lui, cât și echipei de care va fi însoțit. Pentru acest lucru, mai este percepută o taxă de 1 euro, pe kilometru de deplasare + TVA, alături de un bilet de avion, pentru artist.

La fel, cazarea trebuie să fie una la un hotel de minimum 4 stele și sunt solicitate 8 camere duble cu paturi separate, dar și o cameră single. Smiley nu se dezice de la reguli nici când vine vorba de masa pe timpul concertelor, și trebuie asigurate atât pentru el, cât și pentru cei 17 membri din staff-ul artistului. Pe distanțe mai mici de 200 de kilometri, acesta are pretenția la o masă asigurată în ziua evenimentului, dar și la micul dejun, servit a doua zi. În cazul evenimentelor pentru care trebuie să se deplaseze mai mult de 200 de kilometri, acesta dorește să îi fie asigurate două mese, în ziua concertului, dar și clasicul mic dejun.

Urmăriți Impact.ro și pe