Exclusiv: Câți bani a câștigat Oase la Asia Express. Suma pe care a obținut-o coprezentatorul Ginei Pistol pentru 2 luni de filmări

Alexandra Andrei 26.04.2020, 13:03
Exclusiv: Câți bani a câștigat Oase la Asia Express. Suma pe care a obținut-o coprezentatorul Ginei Pistol pentru 2 luni de filmări

Săptămâna trecută s-a încheiat al treilea sezon al emisiunii “Asia Express” (Antena 1), iar marii câștigători ai premiului de 30.000 euro sunt Sorin Bontea și Răzvan Fodor, care au reușit să îi învingă în marea finală pe Speak și Ștefania. Emisiunea, care s-a filmat în Filipine și Taiwan, a ținut milioane de telespectatori cu sufletul la gură și a înregistrat audiențe record. În cele două luni de emisie, fiecare concurent a fost atent analizat de mass media, iar același lucru se poate spune și despre prezentatori. În lumina reflectoarelor au fost Gina Pistol și Oase.

Oase, câștigător sezon 2 Asia Express,  coprezentator sezon 3 Asia Express

Dacă despre Gina Pistol se cunosc deja foarte multe lucruri, sub lumina reflectoarelor a fost, fără dar și poate Oase, cel care alături de CRBL , a câștigat ediția precedentă a emisiunii. Apariția acestuia la Asia Express a dus la terminarea prieteniei de 15 ani pe care o avea cu CRBL.

Motivul? Cei doi ar fi stabilit de comun acord să nu meargă la emsiune în calitate de coprezentatori, ci să accepte oferta primită de la Kanal D, care era mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar și le permitea celor doi să rămână aproape de familiile lor.

Și-a trădat cel mai bun prieten pentru celebritate

Numai că Oase nu a respectat pactul făcut cu prietenul său de o viață și a semnat, pe ascuns, contractul cu Antena 1. Simțindu-se trădat, CRBL a decis să rupă definitiv relația cu acesta și să posteze pe conturile sale de social media cum au stat cu exactitate lucrurile: “La Asia Express hai să vă spun eu cum stă treaba. L-am scos la înaintare, retrâgându-mă din toate discuțiile importante, făcându-l să fie clovn, eu fiind foarte atent în declarații, eu făcând jocuri de culise, adică analizând echipele, ținându-l departe, făcând toate probele cu cap.

Pe el l-am lăsat să fie clovnul de serviciu. L-am lăsat să mă binedispună. L-am lăsat să iasă în față, să fie cineva. Pentru că nu am crezut că mă va trăda.Ai șters cu buretele tot ce am făcut eu frumos și bine pentru tine în acești 15 ani.

Câștigători sezon 2 Asia Express. CRBL îl acuză pe Oase că a trădat prietenia dintre ei
Câștigători sezon 2 Asia Express. CRBL îl acuză pe Oase că a trădat prietenia dintre ei

Te duci la Asia Express și le arăți oamenilor că ai terminat doar liceul, că nu ai cuvintele la tine? Că nu mai poți să fii atât de amuzant atunci când nu există un om care să-ți ridice la plasă exact ce trebuie? O să se descurce, pentru că are o echipă de producție în spate. Dar de ce să le arăți asta oamenilor? De ce să le arăți că poți să fii un nemernic, că poți să fii o panaramă de om, să ștergi cu buretele acolo unde eu am pus suflet”.

Impact.ro a aflat suma pentru care Oase și-a trădat prietenul. Astfel, acesta ar fi încasat suma de 6.000 euro pentru cele două luni de filmări. “El nu a acceptat propunerea pentru bani, pentru că ar fi câștigat mult mai mult stând aici, în România.

A făcut-o pentru notorietate, a fost convins că participarea în calitate de coprezentator la Asia Express va fi o rampă de lansare pentru el. Nu se consideră vinovat pentru cearta cu CRBL. Oase susține că fiecare trebuie să își vadă propriul interes”, ne-au dezvăluit persoane din anturajul acestuia.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...