Exclusiv: Bat clopotele de nuntă pentru fosta soție a lui Cristi Borcea! Ce se întâmplă în viața Mihaelei, la aproape 8 ani de la divorț

Redacția IMPACT 24.02.2020, 15:18
Exclusiv: Bat clopotele de nuntă pentru fosta soție a lui Cristi Borcea! Ce se întâmplă în viața Mihaelei, la aproape 8 ani de la divorț

Viața Mihaelei Borcea este total schimbată în prezent. După divorțul de fostul acționar al Dinamo, aceasta a pornit pe propriul său drum și pare mai fericită ca oricând. Totodată, și relația cu Sorin Rap a ajutat-o să treacă peste greutățile din trecut. De aceea, între cei doi pare să se fi format o relație foarte specială, ce doar a devenit mai solidă, odată cu trecerea timpului.

Exclusiv: Bat clopotele de nuntă pentru fosta soție a lui Cristi Borcea!

Dacă fostul acționar și-a găsit liniștea în brațele Valentinei Pelinel, alături de care are o familie superbă, și fosta parteneră de viață a acestuia pare să fi pus în aplicare o strategie de viață similară. Sunt aproape opt ani de când Mihaela și Cristi Borcea au semnat actele de divorț. Mulți își amintesc și că despărțirea lor a fost presărată de câteva scandaluri, dar în prezent cei păstrează legătura. Pe lângă copiii pe care îi au împreună, pe aceștia îi leagă și câteva afaceri.

Exclusiv Bat clopotele de nuntă pentru fosta soție a lui Cristi Borcea Ce se întâmplă în viața Mihaelei, la aproape 8 ani de la divorț
Fosta soție a lui Cristi Borcea și Sorin Carp se pregătesc de nuntă

Mihaela Borcea și-a găsit fericirea în brațele fostului polițist Sorin Rap și sursele Impact.ro transmit că între cei doi lucrurile au devnit foarte serioase. Mai mult, bărbatul a făcut pasul cel mare și a cerut-o de soție pe fosta afaceristului Dinamo. Cererea în căsătorie a venit la începutul lunii februarie și fericitul cuplu se pregătește în prezent de petrecerea de nuntă.

Ce se întâmplă în viața Mihaelei, la aproape 8 ani de la divorț

Fostul polițist și Mihaela Borcea au o relație de câțiva ani și par să se completeze reciproc. Până acum au marcat și câteva vacanțe împreună, departe de România, în tot soiul de destinații exotice. Cei doi plănuiesc să facă și cununia religioasă într-un alt loc față de țară. Mai mult, se pare că nunta va rămâne una secretă.

„Mihaela nu a crezut că va mai iubi atât de puternic vreodată. Ea și Sorin chiar sunt suflete pereche, au o relație cum rar există. Se completează, se înțeleg din priviri, nu s-au certat niciodată. Există posibilitatea să facă în această vară cununia religioasă. Însă, cu siguranță va fi ceva discret, departe de țară, fără ca presa să știe”, au povestit apropiații femeii de afaceri, pentru Impact.ro.

În tinerețe, Mihaela Borcea visa să devină medic, dar pentru că a fost diagnosticată cu hepatita A, și-a pierdut șansa la o asemenea carieră. În vârstă de 50 de ani, aceasta a fost căsătorită cu Cristi Borcea din 1988 și până 2011. Din mariajul anterior, ea și omul de afaceri au trei copii, fiind vorba despre Antonia Melissa Borcea, Patrick Borcea și Michael Angelo Borcea.

Urmăriți Impact.ro și pe