EXCLUSIV. Asta a ajuns să facă Alexandru Bourceanu pentru afacerea sa. Fostul fotbalist de la FCSB, surprins în ipostaze de neînchipuit

Stan Filon, Radu Oprișan 19.01.2021, 14:56

Pe Alexandru Bourceanu îl cunoaște o țară întreagă. A făcut carieră la FCSB, unde a fost om de bază al echipei lui Gigi Becali. De când s-a retras din fotbal, Bourceanu a vrut să-și urmeze fostul patron, așa că s-a lansat puternic în afaceri. Paparazzi Impact.ro l-au surprins pe fostul fotbalist într-o ipostază greu de imaginat. Face totul pentru afacerea sa!

Ce face Alexandru Bourceanu pentru a-și ține afacerea în viață

Ca fotbalist, Alexandru Bourceanu a fost convocat la națională de 27 de ori și are 7 titluri câștigate în Liga 1. Cu toate că făcea de multe ori legea în teren, în afaceri se pare că nu este atât de experimentat, mai ales că a ales să-și deschidă o afacere în cel mai afectat domeniu din pandemia de coronavirus.

Alexandru Bourceanu și-a deschis un restaurant chiar în plină pandemie de coronavirus. Acum face eforturi disperate să își țină afacerea în viață. Chiar și la minus multe grade Celsius, Bourceanu este prezent pe terasa restaurantului său, în așteptarea clienților, după cum a fost surprins de paparazzi impact.ro.

Ce face Alexandru Bourceanu pentru a-și ține afacerea în viață
Ce face Alexandru Bourceanu pentru a-și ține afacerea în viață

Paparazzi Impact l-au surprins într-un ger năprasnic, pe terasă

Așadar, Alexandru Bourceanu face eforturi disperate să-şi menţină afacerea pe linia de plutire şi stă zi de zi înfofolit din cap până în picioare pe terasa restaurantului deschis la începutul pandemiei în Floreasca. Chiar dacă afară este un ger de îngheaţă pietrele, fostul mijlocaș al naţionalei rezistă cu stoicism.

A avut ceva îndoieli chiar de a deschiderea afacerii, mai ales că a avut loc în plină pandemie de coronavirus. Investise deja bani și nu a mai putut da înapoi, după cum recunoștea chiar el, în luna octombrie 2020, când a recunoscut că a fost inconștient.

„Este vorba de inconștiență și de efectul bulgărilor de zăpadă, am fost prinși în combinația asta, investisem ceva bani și trebuia să finalizăm, căci altfel îi pierdeam. Eu sper totuși ca restaurantele să nu se închidă. Am ceva palpitații. Când am decis să deschidem acest loc, eu mi-am dorit un winebar, am încercat să atingem o nișă neexploatată, un loc în care poți urmări evenimentele sportive, un loc în care să mănânci bine și să bei un pahar de vin.

Cel mai bine gătește soția, dar avem o echipă bună de bucătari. E mai complicat în business decât în fotbal, asta vă spun cu certitudine. Eu mă voi întoarce în fotbal, probabil în calitate de antrenor, asta îmi doresc. Se ocupă soția mea de acest business, dar și fiica mea Amalia”, declara Alex Bourceanu, pentru Click!, la inagurarea restaurantului său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...