EXCLUSIV! Andreea Bălan, greu de înduplecat! Condiția extrem de dură pe care i-a pus-o lui George Burcea pentru a-și mai vedea vreodată fetele

Alexandra Andrei 18.06.2020, 20:01

Andreea Bălan face tot ceea ce îi stă în putință pentru a-i face viața grea lui George Burcea. Impact.ro a aflat care sunt condițiile impuse de artistă pentru ca actorul să își poată vedea fiicele.

Andreea Bălan, greu de înduplecat

Au mai rămas câteva săptămâni până va începe procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea. Artista cere custodie exclusivă în tribunal, susținând faptul că actorul nu are o locuință proprie, dar și faptul că a fost prins de poliție consumând droguri. Din motivația depusă de avocată acesteia, reiese faptul că Andreea dorește ca George să se implice, în continuare, în creșterea fetițelor, însă numai în anumite condiții, iar Impact.ro a aflat care sunt câteva dintre ele. Să își vadă fiicele numai într-un interval orar stabilit de instanță și numai în prezența Andreei sau a mamei acesteia. Să nu aibă dreptul să le ia pe Ella și pe Clara într-o altă locație (apartament, parc, vacanță etc), fără ca Andreea sau mama ei să fie prezente.

EXCLUSIV! Andreea Bălan, greu de înduplecat! Condiția extrem de dură pe care i-a pus-o lui George Burcea pentru a-și mai vedea vreodată fetele
George Burcea petrece zilnic șase ori pe zi cu fiicele sale, după despărțirea de Andreea Bălan

Conștient de faptul că dosarul penal pentru consum de droguri reprezintă o pată neagră pentru el în fața instanței, George Burcea face tot posibilul să îi intre în grații celei care îi este încă soție în acte.

“George vine zi de zi la fete. Andreea s-a întors pe platourile de filmare, iar bunicii îi este greu să se ocupe singure de amândouă. Așa că George este cel care le schimbă, le dă micul dejun, le plimbă, se ocupă de ele. Andreea este conștientă că cele mici în divinizează pe George și că el este un tată excepțional. Ar fi o cruzime să îl îndepărteze de copii”, spun surse din anturajul celor doi.

Condiția extrem de dură pe care i-a pus-o lui George Burcea pentru a-și mai vedea vreodată fetele

După această periodă în care Burcea a fost prezent zi de zi în viața fiicelor sale, Andreea Bălan a revenit și ea la sentimente mai bune și pare dispusă să se răzgândească în privința cererii de custodie exclusive. De altfel, cei doi soți se află în discuții intense pe marginea acestui subiect și există șanse să ajungă la un numitor comun.

“George a lăsat mult de la el în ultima vreme, suportă multe, doar ca Andreea să se răzgândească și să accepte custodia comună. De curând au avut o discuție mai puternică, iar ea i-a spus că dacă dorește să își vadă fiicele, va trebui să se supună unui test antidrug o dată la trei luni. Că ea nu îi va da acordul să plece cu fetele nici până la colțul străzii, atâta timp cât acțiunile lui le poate pune pe ele în pericol. Desigur, este de înțeles și de apreciat această grijă pentru fete, însă pare și puțin exces de zel. George a greșit, dar este un om responsabil și un tata extrem de iubitor”, ne-au mărturisit aceleași surse.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI