EXCLUSIV Andreea Bălan, gest uriaș pentru mama ei. A scos mulți bani din buzunar

Andrei Cezar 12.08.2020, 15:38

Andreea Bălan a făcut un gest extraordinar pentru mama ei. Vedeta i-a făcut o surpriză pe care femeia nu o să o uite toată viața și pentru care a plătit o sumă mare de bani.

Gestul uriaș al Andreei Bălan pentru mama ei

Andreea Bălan pare să fi trecut cu bine peste despărțirea de George Burcea. Este într-un moment al vieții în care soarele a început să strălucească din nou pe strada ei. În luna iunie, a cunoscut un bărbat cu care are o relație frumoasă. Tiberiu Argint este cel care a adus din nou pasiunea în viața cântăreței. Cei doi nu au confirmat în mod oficial relația, însă au ales să o valideze în fața publicului într-un mod inedit. Andreea a postat pe Instagram o fotografie în care era așezată pe marginea unei bărci cu vele, în timp ce arăta zâmbind cu degetul spre iubitul ei, iar în dreptul fotografiei a scris: ”Atenție la tribord !”. Tiberiu i-a răspuns imediat: “Atenție la babord!!!”.

Fanii au fost încântați să-i vadă fericiți pe cei doi și i-au felicitat.

EXCLUSIV Andreea Bălan, gest uriaș pentru mama ei. A scos mulți bani din buzunar
EXCLUSIV Andreea Bălan, gest uriaș pentru mama ei. A scos mulți bani din buzunar

Nici din punct de vedere financiar, Andreea Bălan nu o duce rău. Artista i-a  făcut mamei sale o surpriză cât casa. De fapt, surpiza constă chiar într-o casă, sau mai bine zis un apartament, pe care jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva” i l-a cumpărat femeii.

Potrivit unor surse, apartamentul pe care i l-a făcut cadou Andreea Bălan mamei sale are trei camere și este situat într-un bloc nou din aceeași zonă în care are și artista casa, mai exact în cartierul Băneasa. Locuința nu este una extraordinară, dar are o valoare sentimentală deosebită pentru mama Andreei și a fost cumpărată în urmă cu doar câteva săptămâni.

Cum a plătit Andreea Bălan 90.000 de euro pentru un apartament doar pe hârtie

Andreea Bălan are și experiențe neplăcute în privința locuințelor. Vedeta a cumpărat un apartament în 2007 pe care a plătit 90.000 de euro. Apartamentul care făcea parte din ansamblul Planorama a existat doar pe hârtie, căci în realitate nu a mai fost construit.

”Sfătuită de prietena mea, Andreea Antonescu, care deține și ea două aprtamente în ansamblu, am decis să cumpăr locuință. În doi ani am plătit 90.000  de euro.”, a declarat la vremea respectivă Andreea Bălan, potrivit Mediafax.

 

Urmăriți Impact.ro și pe