Exclusiv. Andreea Antonescu, scandal uriaș cu soțul! Cu ce a amenințat-o bărbatul, după ce a aflat ce face vedeta în țară

Alexandra Andrei 20.02.2020, 14:21
Exclusiv. Andreea Antonescu, scandal uriaș cu soțul! Cu ce a amenințat-o bărbatul, după ce a aflat ce face vedeta în țară

Cântăreața Andreea Antonescu a sunat aseară la numărul unic de urgență 112 și le-a transmis polițiștilor că este sechestrată de iubitul ei, într-un apartament din Iași. Cum vede soțul ei întreaga situație?

Ce spune soțul Andreei Antonescu despre apelul ei fals la poliție

Forțele de ordine au intervenit azi noapte, într-un apartment din Iași, în urma unui apel la 112 făcut de Andreea Antonescu,  întrcât aceasta le-a spus autorităților că este ținută în casă fără voia sa. Totul, însă, s-a dovedit a fi o alarmă falsă, întrucât polițiștii ajunși la fața locului au constatat că nu a existat niciun caz de violență sau de reținere abuzivă fără voia femeii. Dat fiind faptul că s-a dovedit a fi o alarmă falsă, vedeta a fost sancționată aspru de polițiști, cu o amendă a cărei valoare se ridică la 4000 de lei.

 Problemele par să nu se mai termine pentru Andreea Antonescu. După scandalul în care a fost implicată azi noapte, astăzi a avut parte de un scandal monstru din partea soțului ei, Traian Spak, care a fost anunțat de familia din România de lucrurile făcute de soția lui, ne-au transmis surse apropiate ale acestuia.

„Traian i-a reproșat că se poartă ca o puștoaică îndrăgostită, nu ca o femeie matură, ca o mama. I-a reproșat că nu este în regulă ca în cursul săptămânii, când fiica lor are școală, ea să plece în alte orașe după iubit. Ca dă dovadă de iresponsabilitate și că vine în țară să discute. Nu se dovedește că Andreea era beată aseară, Traian se gândește să ceară custodia fiicei lui”, au declarat surse din anturajul omului de afaceri, pentru Impact.ro.

Membra trupei Andre (formație reunită în 2019), Andreea Antonescu și-a anunțat public divorțul de soțul ei, Traian Spark anul trecut, însă deocamdată, acesta nu a fost concretizat oficial. Cei doi s-au căsătorit în 2013, după o relație de opt ani, și au împreună o fetiță, pe numele Sienna, care are opt ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...