Exclusiv. Am aflat cine e femeia care a despărțit-o pe Bianca Drăgușanu de toți foștii ei iubiți! Declarații în premieră

Cine e femeia care a despărțit-o pe Bianca Drăgușanu de foștii ei iubiți. ”A început să vină cu pretenții”

Au trecut mai bine de zece ani de când Bianca Drăgușanu și-a făcut “intrarea” în showbiz la brațul lui Cătălin Botezatu, căruia i-a fost, aparent, iubită, pentru aproximativ un an. Odată intrată în lumina reflectoarelor, toate relațiile focoasei blondine au fost puse pe tapet, iar doi dintre foștii săi iubiți au avut numai cuvinte urate la adresa ei: că este ”precum un șarpe veninos”, ori că Bianca nu poate trăi fără să mintă.

După relația pe care a avut-o cu Botezatu, vedeta s-a iubit timp de câțiva ani cu Adrian Cristea, iar mai apoi a fost amanta lui Adrian Mutu. În 2013, ea s-a căsătorit cu Victor Slav, cu care a și făcut un copil, însă relația acestora a durat mai puțin de 3 ani. După aceea, sexoasa blondină a avut câteva relații pasagere, găsindu-și, într-un final, fericirea, în brațele lui Alex Bodi, în urmă cu un an și jumătate.

Cine e femeia care a despărțit-o pe Bianca Drăgușanu de foștii ei iubiți. ”A început să vină cu pretenții”

Însă nici relația acestora nu a mers pe un făgas pozitiv, ei divorțând cu scandal, cu acuze de bătăi, infidelitate și dependență de substanțe interzise. Cu toate acestea, în urmă cu două săptămâni, Alex și Bianca au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire.  Ce au în comun toți acești bărbați din viața Biancăi Drăgușanu? Ei bine, fiecare dintre ei au avut o relație proastă cu mama Biancăi Drăgușanu. Se pare că, de-a lungul anilor, doamna Madi nu a fost deloc mulțumită cu alegerile făcute de fiica ei pe plan sentimental.

Bianca Drăgușanu, alături de Coco Păun

Bianca Drăgușanu, alături de Coco Păun

Primul care a vorbit deschis despre certurile cu mama Biancăi a fost Coco Păun, un interlop cu care blondina a avut o relație în urmă cu 15 ani: “Bianca și mama ei nu au avut o relație apropiată în copilărie. De ea și de sora ei se ocupa numai tatăl, cu care și locuia. Le iubea ca pe ochii din cap. Când a apărut, într-un sfârșit, doamna Madi a început să emită tot felul de păreri și pretenții. Am avut multe certuri cu ea”, declara în urmă cu câțiva ani bărbatul.

Alin Mătușoiu este primul iubit al Biancăi și bărbatul pentru care aceasta a mers la emisiunea “Din Dragoste” pentru a-și declara dragostea și a-și cere iertare. La rândul lui, bărbatul, care acum este căsătorit și are copii, a declarat că nici el nu a avut o relație apropiată cu mama Biancăi: “Normal că doamna Madi era nemulțumită, dacă apleca urechea la ce spunea fiica ei. Normal că am avut discuții”. 

Alin Mătușoiu, alături de Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Din Dragoste”, pe vremea când blonda nu avea nicio operație estetică

Alin Mătușoiu, alături de Bianca Drăgușanu la emisiunea ”Din Dragoste”, pe vremea când blonda nu avea nicio operație estetică

Soțul Victor Slav, singurul preferat

Adrian Cristea nu a vrut niciodată să facă declarații nepotrivite la adresa fostei sale soacre, însă nu același lucru se poate spune despre doamna Madi: “Acest băiat este un frustrat. Mă bucur că de data aceasta a reușit să scoată pe gură mai multe cuvinte decât da și nu”. 

Madi, mama Biancăi Drăgușanu, alături de fiica și nepoata ei

Madi, mama Biancăi Drăgușanu, alături de fiica și nepoata ei

Fără dar și poate, cel mai detestat dintre toți bărbații din viața Biancăi este Alex Bodi. Omul de afaceri și doamna Madi au avut nenumărate scandaluri, iar la un momentan, acesta și-a și lovit soacra, motiv pentru care femeia a chemat imediat poliția: ”E a patra oară când mama Biancăi decide să cheme poliția pe niște închipuiri sau pe simplul fapt că nu mă agreează.  Iar referitor la chestia cu parcul… într-adevăr, eu povesteam liniștit cu Bianca pe o bancă și a venit ea (mama Biancăi, n.r.) și s-a amestecat, după care a început să mă jignească. Da, într-adevăr, m-am ridicat la dânsa și i-am zis niște chestii dar nici gând să dau în ea sau… În primul rând, trebuie să ținem cont că era și Sofia (fiica Biancăi și a lui Victor Slav, n.r.) în parc, erau o grămadă de oameni, de copii..”

Singurul bărbat din viața Biancăi care nu a intrat în colimatoriul doamnei Madi a fost Victor Slav, primul soț al blondinei și tatăl micuței Sofia. Chiar și după despărțirea celor doi, soacra a continuat să vorbească minunat despre fostul ginere: “Un tată bun, un bărbat educat, frumos, atent, un om muncit. Merită numai bine”, spunea în urmă cu doi ani doamna Madi la un post TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI