Exclusiv: Alexandru Arșinel, distrus de durere! Familia actorului trece prin clipe grele

Redacția IMPACT 29.02.2020, 16:17
Exclusiv: Alexandru Arșinel, distrus de durere! Familia actorului trece prin clipe grele

Alexandru Arșinel traversează, de câțiva ani, momente foarte dificile. În familia celebrului actor există anumite complicații, din pricina problemelor medicale. Cea alături de care acesta trăiește de mai bine de cinci decenii nu mai pare să își revină, după ce a suferit un accident, în trecut. Deși a încercat să remedieze problema, actorul de 80 de ani trăiește o reală dramă.

Exclusiv: Alexandru Arșinel, distrus de durere

Veteranul teatrului românesc suferă cumplit din cauză faptului că soția lui, Marilena, nu își mai revine la normal. Starea de sănătate a celei alături de care are o căsnicie de peste 50 de ani este tot mai precară, de la o zi la alta. Mai mult, aceasta a suferit un accident, în anul 2016, când s-a lovit foarte puternic în zona capului. Incidentul nu a putut fi remediat niciodată pe depilin, deși au urmat foarte multe vizite la medic.

Alexandru Arșinel, distrus de durere! Familia actorului trece prin clipe grele
Alexandru Arșinel suferă teribil din pricina soției sale, care nu pare să își mai revină, în urma unei căzături

Totodată, familia a încercat din răsputeri să o ajute pe Marilena, soția actorului de 80 de ani. Alexandru Arșinel a fost foarte afectat de toate cele întâmplate, mai ales că patenera sa de viață a rămas imobilizată la pat. Femeii îi este foarte greu să se și deplaseze de una singură, de aceea are constant nevoie de o altă persoană, care să o asiste chiar și-n cele mai banale mișcări.

Familia actorului trece prin clipe grele: „Nu se mai poate face nimic”

Din pricina loviturii suferite cu mai bine de patru ani în urmă, Marilena Arșinel își mai poate mișca doar capul și mâna. Sursele Impact au mai aflat că soția îndrăgitului actor de legendă a fost supusă la numeroase tratamente și proceduri de recuperare. Însă, totul fără succes, pentru că deși au fost cheltuite sume impresionante de zeci de mii de euro, nu s-au văzut și rezultatele.

„Arșinel și copiii nu s-au uitat la bani, au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a descoperi un tratament, o metodă pentru ca Marilena să se facă bine. Starea ei este din ce în ce mai grea, mai ales că a intrat și într-o stare de depresie. Din păcate, din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic. Au trimis analizele la fel de fel de specialiști din țară și din Europa. Nu există tratament pentru ca ea să își poată recupera mobilitatea”, a declarat o sursa din anturajul actorului, pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe