EXCLUSIV! Alex Bodi, la un pas să fie renegat de fosta nevastă și de fiica lor din cauza Biancăi Drăgușanu. Scandal monstru cu Iulia

Alexandra Andrei 30.05.2020, 18:21
EXCLUSIV! Alex Bodi, la un pas să fie renegat de fosta nevastă și de fiica lor din cauza Biancăi Drăgușanu. Scandal monstru cu Iulia

Alex Bodi se află într-un scandal de zile mari cu Iulia, fosta lui soție, cu care are și o fetiță. Pentru discordia dintre cei doi, de vină ar fi tot Bianca Drăgușanu, iar impact.ro are toate detaliile.

Alex Bodi, la un pas să fie renegat de fosta nevastă și de fiica lor din cauza Biancăi Drăgușanu. Scandal cu înjurături și bătăi!

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi în 2019, după numai un an de relație, dar povestea lor de dragoste a fost una tumultuoasă, presărată din plin cu scandaluri, acuzații de infidelitate, ba chiar și cu bătăi. În luna februarie, după un scandal monstruos, cei doi au mers la notar și au divorțat de comun acord. Despărțirea nu a durat mult, iar două săptămâni mai târziu, cei doi s-au împăcat.

EXCLUSIV! Alex Bodi, la un pas să fie renegat de fosta nevastă și de fiica lor din cauza Biancăi Drăgușanu. Scandal monstru cu Iulia
Alex Bodi s-a certat la cuțite cu fosta lui parteneră, Iulia, din cauza Biancăi Drăgușanu

La începutul pandemiei, blondina și-a făcut bagajele și a plecat în județul Arad, la luxoasa vilă a lui Bodi, unde a petrecut o lună. Însă, nici de data aceasta, cei doi nu s-au putut înțelege, iar Bianca și-a făcut bagajele și s-a întors la București. Aceasta se aștepta ca omul de afaceri să aibă aceeași atitudine dintotdeauna. Mai exact, să o bombardeze cu telefoane și cu cadouri scumpe, însă, iată că, de data aceasta, el chiar nu vrea să mai știe de vedetă, ba chiar a adus acasă o altă femeie, pe focoasa Cassandra.

Alex Bodi și-a părăsit soția și fiica pentru Bianca

Surse din anturajul lui Alex Bodi ne-au mărturisit că, din pricina geloziei exagerate a acesteia, omul de afaceri a stricat relații de prietenie cu mai multe persoane, ba chiar și cu fosta soție, cu care are și o fiică. Mai mult, între el și Iulia ar fi pornit un scandal monstru, după ce aceasta și-ar fi luat fetița și ar fi plecat în Germania, acolo unde a fost, de fapt și de drept, reședința familiei pe vremea când ea și Bodi erau căsătoriți. De vină pentru scandalul dintre ei ar fi tot Bianca.

“Ea nu o suportă pe Iulia, mereu a criticat-o și a avut un ghimpe împotriva ei. Asta deși lucrurile ar fi trebuit să stea exact invers, dacă ținem cont de faptul că Bianca le-a spart căsnicia lui și Iuliei, care au fost împreună mai bine de zece ani. Bianca mereu l-a acuzat pe Alex că ar mai avea sentimente față de fosta soție, dar și că ar mai întreține relații intime. Pentru a evita toate aceste certuri, el începuse să meargă din ce în mai rar să își vadă fetița, care locuiește cu mama ei. Iulia, la rândul ei, nu a suportat atâta neglijență și a început să îi facă reproșuri lui Alex, s-a supărat foarte rău. Încetul cu încetul, lucrurile au început să se deterioreze rău și a mai fost un singur pas până la un scandal monstru”, au dezvăluit surse apropiate omului de afaceri pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...