Adriana Trandafir ar fi confirmată cu noul virus. Cosmin Seleși, suspect

Madlen Moraru 18.06.2020, 18:23
Adriana Trandafir ar fi confirmată cu noul virus. Cosmin Seleși, suspect

Tot mai multe vedete Antena 1 s-au infectat cu noul virus. Adriana Trandafir a fost confirmată cu Covid-19, potrivit surselor din Antena 1, iar Cosmin Seleși a fost suspect și el. Starurile de la Te Cunosc de Undeva, ar fi intrat în legătură directă cu Marcel Pavel. La rândul lui, renumitul solist se află sub atenția medicilor.

Adriana Trandafir, confirmată cu noul virus? Cosmin Seleși, suspect

Potrivit unor susrse apropiate emisiunii Te Cunosc de Undeva, Adriana Trandafir ar fi ieșit pozitiv la testul Covid 19. Și Cosmin Seleși a fost suspect, fapt pentru care a mers de urgență să se testeze. Deși inițial fusese confirmat pozitiv, pe surse, acesta a prezentat public reultatul testului care arată că este negativ. Totodată, în această joi s-a aflat că și Ozana Barabancea s-a îmbolnăvit și s-a molipsit cu noul virus. Jurata nu a dorit să comenteze situația pe care o traversează, dar este cunoscut că se află deja internată pe secția de copii a spitalului Matei Balș, din Capitală.

EXCLUSIV. Adriana Trandafir, confirmată cu noul virus. Și Cosmin Seleși e infectat
Cosmin Seleși de la Te Cunosc de Undeva, suspect de Covid 19

Se pare că totul a izbucnit din pricina faptului că Marcel Pavel, purtător de noul virus fără să știe, a avut contact cu atât de multă lume. Și Ozana Barabancea s-ar fi întâlnit cu Cosmin Seleși, dar și cu Adriana Trandafir, pe parcursul filmărilor, de zilele trecute. Emoțiile au fost foarte mari de când s-a aflat de întreaga situație și pentru Andreea Bălan. Jurata a anunțat și pe rețelele sociale că a revenit la treabă, pe platoul de filmare de la Antena 1.

Andreea Bălan și Marcel Pavel au participat împreună la filmările respective, iar solistul a avut calitatea de concurent, la Te Cunosc de Undeva. De asemenea, solistul a mers în ultimele zile și la câteva emisiuni de televiziune, printre care și Vorbește Lumea, de la Pro TV, pentru a-și promova noul single – “Zâna mea frumoasă din poveşti”. Marcel Pavel a marcat o altă apariție și la Teo Show, de pe Kanal D, dar și la Antena Stars. Renumitul artist a avut contact direct cu 150 de persoane, motiv pentru care și alți membri ai staff-ului Te Cunosc de Undeva au fost depistați ca purtători de coronavirus.

„Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine”, susținea Marcel Pavel, cu o zi în urmă, când a fost dus cu izoleta la Institutul Matei Balș.

Urmăriți Impact.ro și pe