EXCLUSIV. Adevărul despre operațiile estetice ale lui Cristi Borcea. Câte intervenții are în realitate și cum l-au transfigurat

Alexandra Andrei 10.07.2020, 20:26

Cristi Borcea a intrat, recent, în galeria selectă a vedetelor masculine care au apelat la ajutorul operațiilor estetice pentru a șterge de pe chip câțiva ani. Impact.ro a aflat câte și ce intervenții și-a făcut fostul patron de la Dinamo.

Câte operații estetice și-a făcut Cristi Borcea

În România, există un trend ascendent al vedetelor care apelează la serviciile medicului estetician pentru a retușa zone pe care ele le consideră imperfecte. Sunt, însă, din ce în ce mai multe cazuri în care persoanele publice, de cele mai multe ori femei, exagerează cu numărul de operații și ajung de nerecunoscut.

Mai nou, în galeria vedetelor dependente de operații estetice au început să intre și din ce în ce mai mulți bărbați. Este și cazul lui Cristi Borcea. Recent ieșit din închisoare, fostul patron de la Dinamo a avut grijă să se trateze de câteva afecțiuni care i-au fost aproape fatale după gratii, iar mai apoi a dat iama la o clinică de înfrumusețare, pentru a se asigura că șterge complet toate ridurile dobândite în cei cinci ani de închisoare.

Cristi Borcea a ajuns să arate ciudat după operațiile estetice
Cristi Borcea a ajuns să arate ciudat după operațiile estetice

A scos sute de mii pentru intervențiile nevestelor și s-a gândit să contrabalanseze

Ce-i drept, omul de afaceri nu se află la prima operație, iar de-a lungul anilor a fost un client fidel al medicilor esteticieni. Însă, de fiecare dată a știut să păstreze o limită, iar intervențiile lui au fost extrem de discrete. Ce-i drept, el a avut de unde să se molipsească brusc cu acest „microb”, dacă ținem cont de faptul că toate cele trei soții ale sale sunt cliente fidele ale saloanelor de chirurgie estetică. Fără să exagerăm, pentru operațiile Mihaelei, Alinei și ale Valentinei, omul de afaceri trebuie să fi scos câteva sute de mii de euro bune din buzunar. Dar să lăsăm nevestele și să revenim la potentul Cristi Borcea. Potent financiar, desigur. Ei bine, la ultima sesiune de înfrumusețare, acesta a cam exagerat cu botoxul și acidul hialuronic.

Are 50 de ani și, probabil, și-a propus să arate de 30, însă medicul estetician nu face minuni, ci doar întinde pielea. Ce-i drept, i-a întins-o atât de mine, încât milionarul a ajuns de nerecunoscut. Și nu, nu este o figură de stil. Pe lista de intervenții de la nivelul feței putem trece botoxul din frunte, și din jurul ochilor, acid hialuronic în pometi și în jurul bărbiei, a suferit o blefarplastie (scoaterea pungilor de sub ochi), iar mai apoi și-a vopsit sprâncenele perfect spilcuite , precum și părul.  Sursele noastre ne spun că fostul patron al lui Dinamo nu are de gând să se oprească aici. Ba din contră, a început să prindă gustul operațiilor estetice și să devină dependent de ele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...