EXCLUSIV. Adevăratul motiv pentru care Elena Ionescu a divorțat. Ce i-a făcut soțul atunci când era gravidă

Alexandra Andrei 31.05.2020, 18:37

Acum zâmbește fericită după ce a câștigat prima ediție a emisiunii Survivor România, însă, anul trecut, artista a trecut printr-un moment extrem de dureros. Impact.ro vă prezintă adevăratul motiv pentru care a divorțat Elena Ionescu, iar totul are legătură cu ce i-a făcut soțul atunci când era însărcinată

De ce a divorțat Elena Ionescu, proaspăta câștigătoare de la Survivor România

Sâmbătă seara s-a terminat prima ediție a emisiunii fenomen Survivor România, difuzată de Kanal D. Deși nu a fost cea mai bună concurentă din punct de vedere al aptitudinilor sportive, fosta membră a trupei Mandinga a reușit să câștige încă de la bun început simpatia publicului, care nu a încetat să o voteze. Ea a supraviețuit celor nouă consilii de eliminare și, treptat, a devenit favorită la marele premiu de 250.000 lei:.

“Plâng și sunt lacrimi de fericire. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru mesajele voastre. O să vă răspund tuturor așa cum meritați atunci când îmi revin din această stare de euforie. Voi ați contribuit la toată această schimbare din viața mea și mă simt tare norocoasă”, a declarat Elena, după terminarea emisiunii.

Elena Ionescu și fostul ei soț, Dragoș Stanciu

Înșelată de soț cu fosta iubită!

Deși acum zâmbește fericită, cântăreața a trecut prin momente de cumpănă în toamna anului trecut, atunci când a aflat că soțul său o înșală, la nici un an de la nuntă. Fotomodelul Dragoș Stanciu, cu care Elena are și un copil, i-a pus coarne brunetei chiar cu fosta iubită, pe care se pare că nu reușise să o uite. În stilul discret care o caracterizează, artista a anunțat la momentul potrivit faptul că divorțează, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii pe seama acestui subiect.

Impact.ro a aflat însă că Elena a făcut pe detectivul timp de trei luni, pentru a se convinge că soțul chiar o înșală. “Ea observase o schimbare de atitudine la el. Era din ce în ce mai absent, lipsea nopțile de acasă și explica faptul că a fost cu prietenii. Elena a simțit că ceva nu este în regulă și a început o investigație în toată regula, ba chiar l-a urmărit. Așa a aflat că el reluase legătura cu fosta iubită, cu care avea o relație încă de pe vremea când soția lui era însărcinată. L-a confruntat, iar el a recunoscut că o iubește pe fata aceea și că vrea să fie cu ea.

Vă dați seama ce a fost în sufletul ei, cât a putut să sufere. Participarea la emisiune a fost momentul ei de evadare, așa a reușit să se detașeze și să se elibereze de tot ceea ce s-a întâmplat”, ne-au mărturisit surse apropiate cântăreței.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...