Exclusiv: Adevăratul motiv al divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea. De ce au ajuns cei doi la un scandal uriaș

Alexandra Andrei 23.05.2020, 20:00
Exclusiv: Adevăratul motiv al divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea. De ce au ajuns cei doi la un scandal uriaș

La trei luni de când au anunțat că vor divorța, noi detalii ies la iveală și arată care sunt, în realitate, motivele pentru care George Burcea ar fi încetat să își mai iubească soția, pe Andreea Bălan.

Divorț la șase luni de la căsătorie!

Relația dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a derulat cu pași repezi. Ei s-au cunoscut la filmările unui videoclip, iar în mai puțin de 4 ani au făcut doi copii și mai apoi s-au căsătorit. La numai șase luni de la grandiosul eveniment, la care au participat 400 de persoane, actorul a părăsit domiciliul conjugal, susținând că nu își mai iubește soția.

Andreea a suferit enorm și a sperat până în ultimul moment că soțul său va reveni la sentimente mai bune și că va mai acorda o șansă poveștii lor de dragoste. Între timp, cântăreața a depus actele de divorț convinsă fiind că nu mai poate face nimic pentru a-și recupera familia. Datorită pandemiei de coronavirus, procesul s-a amânat, însă va fi reluat la începutul lunii iunie.

andreea balan, george burcea, motivul divortului
Divorț la șase luni de la căsătorie

Susține că a fost amenințat de soție!

În aceste trei luni de despărțire, Andreea și George s-au “înțepat”prin intermediul social media și al presei, iar în acest moment nu își vorbesc. Impact.ro a aflat mai multe informații despre motivele care l-au dus pe George să ia o decizie atât de radicală, precum divorțul de frumoasa blondină.

„El a investit toți banii câștigați într-o casă de producție și într-o afacere mică, alături de un bun prieten. În acea perioadă, în care făcea planuri, George îi cerea în permanență Andreei sfaturi, însă de fiecare dată s-a lovit de pesimismul Andreei, căreia nu îi convenea ca el să facă nimic care să nu aibă legătură cu el. Nu voia ca el să se dezvolte de unul singur. Nu îl sprijinea deloc, din contră, îi inducea stări de nesiguranță. Cel puțin așa resimțit el tot negativismul ei. Tot timpul îi spunea că afacerea nu va funcționa, că e o pierdere de timp și de bani și că mai bine s-ar concentra pe proiectele comune, precum vlogging-ul. Mai mult, Andreea l-a amenințat că îl va distruge, că el nu e nimic fără ea. Desigur, asta se întâmpla atunci când au început scandalurile între ei”, ne-a mărturisit un apropiat al actorului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...