EXCLUSIV. A început iar scandalul în familia Dolănescu. ”Maria Ciobanu m-a pus la masă. Ne numărăm ciorbele”

Simona Ecovoiu 05.03.2021, 14:36

Scandalul din celebra familie Dolănescu nu pare să se stingă vreodată, chiar dacă cei doi frați au reușit, cu chiu cu vai, după opt ani de procese, să împartă moștenirea de un milion de euro, lăsată de regretatul lor tată. Fiii lui Ion Dolănescu continuă să-și arunce săgeți otrăvite, de la distanță, căci Dragoș locuiește în Costa Rica, unde este deputat, iar Ionuț, este când în România, când în America. Contactat de reporterii impact.ro, Dragoș a ținut să lămurească lucrurile, după ce Ionuț a menționat, într-un interviu, că Maria Ciobanu l-ar fi pus adesea la masa ei: ”Și maică-mea l-a pus pe Ionuț la masă, acum ce facem, ne numărăm farfuriile cu ciorbă?”.

A început iar scandalul între frații Dolănescu

Dragoș se gândea, la un moment dat, să facă pace cu Maria Ciobanu și cu Ionuț, fratele lui, însă nu se poate abține și le răspunde provocărilor, când se simte jignit. Mai ales după interviul în care Ionuț îi bătea obrazul că face afirmații răutăcioase la adresa Mariei Ciobanu, deși femeia l-a invitat adesea la masă.

Contactat de reporterii impact.ro, Dragoș Dolănescu a menționat: ”E adevărat, am mâncat de câteva ori la masa Mariei, am fost cu Ionuț, am fost musafir în casa dânsei, dar și lui Ionuț îi punea masa mama mea, când venea din Costa Rica. În plus, frati-miu ne-a jignit rău, a spus la TVR, în emisiunea lui Mircea Dinescu, că maică-mea ar fi venit la ușa lor cu burta la gură, pe când era gravidă cu mine. El este adevăratul nerecunoscător. Acum, trecutul e trecut, ce facem, ne numărăm farfuriile cu ciorbă?”.

A inceput iar scandalul intre fratii Dolanescu
A inceput iar scandalul intre fratii Dolanescu

Dragoș nu-l iartă pe Ionuț: ”L-am invitat în Costa Rica, dar el merge doar unde poate face bani”

Dragoș a fost zgârcit în urări pentru fratele lui, care recent a împlinit 49 de ani: ”Îi doresc sănătate, dar nu e cale de împăcare. A fost mereu doar omul interesului. L-am invitat, cândva, în Costa Rica, unde locuiesc, dar nici nu a vrut să audă. Păi, de ce să vină? El merge doar unde poate face bani, în America”, ne-a mai mărturisit Dragoș Dolănescu, care este deputat în Costa Rica. La vreme de pandemie, lucrurile stau destul de greu și acolo: ”Sunt foarte mulți șomeri, trebuie să le dăm ajutoare financiare, dar și saci cu mâncare, să ne reorientăm profesional, căci se trăia mult din turism”. 

Dragoș nu poate uita că Ionuț a fost răsfățatul familiei, în timp ce el s-a chinuit, pe perioada facultății de Psihologie, să facă rost de bani pentru studii, căci Ion Dolănescu nu l-a ajutat financiar: ”Tata nu mi-a dat bani, în studenție, vara munceam ca să am bani, pe perioada iernii, pentru chirie, cărți și haine. Ionuț era răsfățatul familiei, iar eu, în timpul facultății, căram cu cârca sacii de ciment, pentru a face rost de un ban! Lui Ionuț nu i-a lipsit nimic. A luat și drepturile de autor ale tatălui nostru, i s-au acordat lui, deși mi se părea mai corect să le împărțim frățește”, ni s-a mai confesat Dragoș.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...