Evenimentul la care Florin Salam cântă gratis. Motivul cel puțin ciudat pentru care „regele manelelor” a luat această hotărâre

Andra Daoud 14.08.2022, 13:02
Evenimentul la care Florin Salam cântă gratis. Motivul cel puțin ciudat pentru care „regele manelelor” a luat această hotărâre

Florin Salam este unul dintre cei mai căutați maneliști, atunci când vine vorba despre evenimente. Artistul are o agendă plină și a reușit să adune o avere de-a lungul anilor, pentru că tariful pe care îl percepe pentru un „program” la evenimente private nu este deloc mic. Cu toate acestea, există un tip de evenimente la care manelistul cântă gratis, iar motivul este unul bine întemeiat.

Evenimentul la care Florin Salam nu percepe tarif

Florin Salam a reușit să adune o avere de-a lungul carierei și a cântat la mii de evenimente, de la nunți și botezuri până la zile de naștere și alte tipuri de petreceri private. Manelistul este unul dintre cei mai bine cotați artiști din breasla lui, așa că tariful pe care îl percepe pentru a se prezenta la evenimente nu este unul deloc mic.

Cei care vor să le cânte Florin Salam la evenimente trebuie să scoată din buzunar câteva mii bune de euro. Cu toate că pentru o nuntă, de exemplu, Florin Salam percepe un tarif cu patru zerouri, există și evenimente la care cântă gratis. Manelistul este invitat uneori să cânte la înmormântări, iar pentru acest gen de evenimente nu percepe tarif.

Florin Salam acceptă invitația de a-i aduce un ultim omagiu răposatului, însă din respect pentru acesta și pentru familie, nu cere niciun ban. Cu toate acestea, el nu pleacă niciodată cu buzunarele goale, pentru că se dau dedicații, iar cei care le dau plătesc.

Evenimentul la care Florin Salam canta gratis. Motivul cel putin ciudat pentru care regele manelelor a luat aceasta hotarare
Florin Salam canta gratis la inmormantari

Florin Salam, mesaj tranșant după ce s-a spus că ar fi murit

O informație potrivit căreia manelistul ar fi încetat din viață a circulat intens sâmbătă seara în spațiul public. Zvonul a fost rapid infirmat de fiica starului, însă și Florin Salam a simțit nevoia să vină cu lămuriri, în urma speculațiilor legate de starea sa de sănătate.

În urmă cu câteva zile, s-a scris că ar fi ajuns în stare gravă la spital, fiind infectat cu Covid, iar sâmbătă seara a apărut informația că ar fi decedat. Artistul a apărut live pe Facebook, pentru a-i convinge pe toți că este teafăr și nevătămat.

„Vă salut, oameni buni. Al vostru Florin Salam vă salută cu respect. Fac acest filmuleţ pentru familia mea, pentru rudele mele din provincie, pentru că nu am neamuri doar la noi în Bucureşti. Iar cu zvonurile care circulă în presă, la televizor, la ştiri, nici nu ştiu cum să vă spun. Ştiţi foarte bine că de câteva zile am fost în situaţia pe care am avut-o, dar cei din presă, îmi cer scuze, nu vreau să se supere pe mine, formulează mult peste situaţia prezentă.

Ce pot să vă spun, pentru că nu-mi găsesc cuvintele, am făcut acest filmuleţ pentru că toată familia mea este în alertă, pentru că nu ştiu de sănătatea mea. Acum 3-4 zile am cântat într-un loc, de asta vreau să anunţ şi toţi colegii şi pe poată lumea, să luaţi în serios cât de cât problema asta cu Covid-ul, noi facem caterincă şi toate alea… Ferească Dumnezeu pe toată lumea, mai ales în meseria asta, că stăm numai între oameni. Să trec la subiect.

Există persoane care stau cu adevărat cu grija mea, mă refer la copiii mei, la familia mea. Le spun să stea liniştiţi, pentru că în 2-3 zile ajung acasă, trebuia şi astăzi, dar au zis medicii să mă pun pe picioare, ca să pot să ies cum trebuie, în formă. Nu vă mai îngrijoraţi, sunt bine, mi-a fost puţin rău, dar asta e situaţia, trecem peste. Nu-mi vine să cred, oare v-aţi fi bucurat să se întâmple aşa ceva? Nu mai am cuvinte.

Îmi cer scuze la cei care aţi stat cu grijă după ce aţi văzut ştirea asta. Încă o dată, îmi anunţ familia că sunt ok, într-o zi, două o să fiu cum trebuie, o să revin şi la cântări. Vă rog frumos să staţi liniştiţi, îmi iubesc familia, îmi iubesc prietenii. Oricine poate să păţească o situaţie ca asta, dar nu trebuie ca alţii să-l bage mai rău în starea asta, ci să-l ajute. Vă pup şi vă iubesc, staţi liniştiţi, vă pupă al vostru Florin Salam.”, a transmis manelistul, din spital, pe Facebook.

 

Urmăriți Impact.ro și pe