Evenimentele astrale ale lunii Decembrie și efectele pentru 6 luni

Astrolog Roxana Lușneac 30.11.2020, 11:14
Evenimentele astrale ale lunii Decembrie și efectele pentru 6 luni

Evenimentele astrale ale lunii Decembrie. Eclipsa de luna din 30 noiembrie este urmată de o Combinație de 5 planete care vor fi foarte apropiate în 13 Decembrie- Soare, Luna, Venus, Mercur, Ketu/Nodul sud-, plus o eclipsa de soare în 14 decembrie. Aceste evenimente activează jumătate din planetele din harta fiecărui individ și în funcție de unde se află ele pe harta, tind să aducă mari schimbări în viață fiecăruia din noi.

Evenimentele astrale ale lunii Decembrie

Toate cele 5 planete se vor află în semnul Scorpionului, ceea ce înseamnă renaștere din propria cenușă asemenea păsării Phoenix. Pentru unii poate însemna a se vindeca miraculos, pentru alții înseamnă a cădea de sus, dar pentru fiecare din noi această perioadă va fi o lecție. Trebuie să avem grijă la ce zicem, la cum reacționăm și să  fim atenți  la neatenție.

Trebuie să luptăm cât putem de mult să nu lăsăm problemele și șocurile emoționale prin care am trecut până acum să ne afecteze. Aceste tendinte de depresie sau anxietate trebuie luptate cu energie pozitivă, gânduri constructive, rugăciune, meditație și curatiri energetice pe care le putem face prin diverse ritualuri acasă.

Mulți oameni acum se vor întoarce spre spiritualitate și Dumnezeu, iar alții îți fac pasiuni noi cum ar fi orice formă de artă, astrologie, dezvoltare personală.

Efectele pentru 6 luni

Deoarece toate evenimentele din prima jumătate a lunii Decembrie cad pe axa Taur -Scorpion, luna în Taur alături de Nodul sud, este posibil să reacționăm mai dur decât ar trebui, să ne lăsăm duși de implus mai ușor în decizii.

Important este să conștientizăm că tot ce începe  acum va avea urmări  în următoarele 4-6 luni .

Aspectul cade pe casa a 7-a a parteneriatului de viață, a călătoriilor și a cum te percep cei din jur, dar vine și pe casă familiei apropiată și cea de la distanță.

Deși această eclipsa de lună, de soare și această combinație puternică de 5 planete au efect câteva săptămâni, efectele vor dura câteva luni, cel mai probabil până în Iunie 2021.

Conjuncția Saturn- Jupiter din 20 decembrie  va aduce  iar o creștere de cazuri, iar din punct de vedere al comportamentului nostru uman tindem încă să fim distructivi și parcă nu suntem gata să ieșim din această criză mondială, că dacă am fi, am acționa în consecință și am face tot ce trebuie să fie oprită, ne-am organiza toate țările într-o direcție, nu am merge fiecare haotic cu propriile reguli, carantine, etc. Dar lucrurile au felul lor de a se aranja si de la sine, mereu o fac.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...