Eva Măruţă, uimită de ce face Andra în vacanţă. A arătat tuturor: „Doamne Fereşte”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 28.07.2021, 08:00
Eva Măruţă, uimită de ce face Andra în vacanţă. A arătat tuturor: „Doamne Fereşte”

Familia Măruță se bucură zilele acestea de o vacanță de vis în Franța și pentru că atracția preferată a celor mici este parcul tematic Disneyland, părinții s-au conformat și i-au dus pe micuți la o vizită în minunata lume a poveștilor. Însă bucuria maximă a fost remarcată chiar în rândul adulților. Eva Măruță s-a arătat uimită de ce face Andra, mama sa, în vacanță, de față cu toată lumea. Copila a fost puțin rușinată de gestul artistei, încercând să treacă rapid peste momentul stânjenitor.

Eva Măruță, uimită de ce face Andra în vacanță

Timpul petrecut alături de cei mici este unul extrem de prețios pentru familia Măruță, care de curând a ales să își ia un binemeritat concediu și deci toți cei patru s-au îmbarcat și au pornit într-o călătorie către Disneyland. Ajunși în tărâmul poveștilor, membrii familiei Măruță au profitat de toate atracțiile turistice și s-au bucurat să descopere fascinanta lume Disney. Bucuria a fost atât de mare în rândul adulților încât Eva Măruță a rămas uimită de ce face Andra, mama sa, în vacanță.

Copila și-a ascuns privirea de camera de filmat a tatălui său, care i-a surprins reacția, în timp ce Andra dansa în centrul parcului tematic. Eva nu și-a putut abține reacția când și-a văzut mama, astfel că a exclamat cu uimire o replică extrem de savuroasă. Micuța și-a îndreptat apoi privirea către următorul punct de vizitare, un castel de prințesă, aflat însă în reconstrucție, după cum i-a explicat Cătălin Măruță fiicei sale.

Doamne ferește, părinții dansează!, a exclamat micuța.

Uite, Eva, la castelul tău, a încercat Cătălin Măruță să îi atragă atenția.

Dar, nu, e de carton, a remarcat copila.

Da, pentru că se lucrează la el, i-a explicat tatăl său.

Eva Măruță, uimită de ce face Andra în vacanță
Micuța Eva a rămas uimită de gestul mamei sale

Familia Măruță se relaxează într-o vacanță de poveste

După un an întreg în care restricțiile impuse de pandemie au schimbat viața tuturor, mulți s-au grăbit să se bucure de o vacanță relaxantă, în care să uite de toate problemele. Familia Măruță a ales drept destinație una extrem de celebră, parcul tematic Disneyland din Paris, acolo unde Andra, Cătălin, Eva și David au fost însoțiți de câțiva verișori și de familia magicianului Robert Tudor.

Trupa s-a conformat încă din prima zi, bucurându-se de atracțiile turistice spectaculoase din minunata lume de poveste. Cu toții au rămas uimiți să descopere personajele din desenele animate preferate, iar faptul că destinația este una de vis este și reacția Andrei, care s-a bucurat precum un copil pe parcursul vizitei, spre uimirea celor mici. Frumoasa vacanță a celor patru a fost anunțată în urmă cu numai o zi de către prezentatorul Cătălin Măruță, care a postat și prima fotografie cu familia sa din parcul Disney.

Salutari de la Disney! David Eva Andra, a scris el în dreptul imaginii de poveste.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...