Eva l-a făcut praf pe Cătălin Măruţă. Ce nu îi place la emisiunea pe care tatăl ei o prezintă la Pro TV. A spus totul fără milă

Ana Anitoiu 03.12.2021, 12:29

Eva l-a făcut praf pe Cătălin Măruţă. Fetița în vârstă de 6 ani a spus fără milă ce nu îi place la emisiunea pe care tatăl ei o prezintă la Pro TV, ba chiar și-a imitat tatăl, pe bancheta din spate a unei mașini, înainte de a porni spre școală împreună cu fratele ei mai mare, David, în vârstă de 1o ani.

Copiii cuplului Andra și Cătălin Măruță, de mici pe rețelele sociale

Andra și Cătălin Măruță au fost criticați pentru expunerea celor doi copii ai lor pe rețelele sociale de la vârste fragede. Însă, artista și prezentatorul au explicat că au ales să facă acest lucru, în primul rând, din dorința de a-i proteja. Vedetele au spus cum și-au gândit această decizie.

„Am vrut să de ținem numele paginilor lor pentru a ne asigura că nu le ia cineva cu rele intenții. Apoi, știind cât de expuși suntem, ne-am asumat că vor apărea de mici în presă sau în social media, dar am vrut să se întâmple cum și cât vrem noi. Așa putem să îi monitorizăm, să îi ajutăm, să îi protejăm.

Vlogul a venit în urma experimentelor lui David: el a început să se filmeze singur și ni s-a părut foarte haios. Apoi, am vrut să arătăm bucăți din viețile noastre și Cătălin a venit cu ideea filmărilor în mașină pentru #EvaShow. Practic, lucrurile s-au întâmplat firesc, noi vrem ca lumea să ne vadă cât mai mult pe noi așa cum suntem, necosmetizat, nearanjat. Vlogurile ne ajută să comunicăm exact așa, direct cu fanii.”, au spus Andra și Cătălin Măruță, potrivit viva.ro.

Eva, despre Catalin Maruta. Ce nu ii place la emisiunea lui
Eva si Catalin Maruta

Cum l-a făcut praf Eva pe Cătălin Măruță

Dezinvoltă în fața camerei de filmat, detaliu în legătură cu care Andra și Cătălin Măruță s-au declarat încântați, Eva l-a criticat pe tatăl ei. Fetița a spus că nu îi place că prezentatorul spune adesea „ăăă”, ba chiar l-a imitat.

„Eva: Tot timpul trebuie să faci „ăăă”

Cătălin Măruță: Fac ăăă?

Eva: Da.

Cătălin Măruță: Nu cred.

Eva: Ia vorbește!”, a fost conversația dintre Eva și Cătălin Măruță, publicată de prezentator într-un story pe Instagram.

Cum își încurajează Cătălin Măruță fiul

În timpul aceluiași story, Cătălin Măruță a lăsat la iveală o metodă prin care își încurajează fiul. Prezentatorul de televiziune a mutat camera la un moment dat dinspre Eva spre David, care stătea în liniște lângă sora lui.

„Cătălin Măruță: Tu ce faci mă, tinere? Ce frumos ești!”, i-a spus prezentatorul fiului său, întrebându-l dacă sora lui are dreptate și dacă face și el aceeași greșeală la emisiunea radio „Eroii Internetului” pe care băiatul o prezintă la Itsy Bitsy.

Apoi, a mai urmat un schimb de replici între Cătălin Măruță și fiica lui, după ce Eva a amintit că luni, când fratele ei va putea fi ascultat la radio, va veni Moș Nicolae. Prezentatorul i-a atras atenția fiicei lui că Moșul vine la copiii cuminți, iar fetița în vârstă de 6 ani i-a răspuns extrem de repede, pe un ton calm și hotărât, fără să fie încurcată vreo secundă, că ea a fost un copil cuminte. Vezi și dezvăluirile Andrei despre căsnicia ei!

Urmăriți Impact.ro și pe