EURO 2020 | Cine are voie pe Arena Națională la România-Norvegia, după sancțiunea dictată de UEFA

Ciprian Ioana 24.09.2019, 18:12
EURO 2020 | Cine are voie pe Arena Națională la România-Norvegia, după sancțiunea dictată de UEFA

UEFA a decis ca meciul România-Norvegia, din preliminariile EURO 2020, să se joace fără spectatori, din cauza incidentelor de la partida România-Spania. Numai că există câteva excepții și stadionul Arena Națională nu va fi chiar gol.

România-Norvegia, meci din preliminariile EURO 2020, se va juca fără spectatori din cauza incidentelor de la partida cu Spania. Atunci, suporterii de la peluză nu au respectat momentul de reculegere în memoria fiicei fostului selecționer al Spaniei, Luis Enrique.

Mai mult, au aruncat cu torțe și petarde în teren, iar meciul a fost întrerupt după ce doi suporteri au intrat pe teren în timpul meciului. Totuși, există câteva excepții de la regulă în cazul meciului cu Norvegia.

EURO 2020 | Cine are voie pe Arena Națională la România-Norvegia

Meciul dintre România și Norvegia, din preliminariile EURO 2020, nu se va juca chiar fără spectatori. Potrivit FRF, vor avea voie pe stadion copiii sub 14 ani.

Ei vor putea vedea meciul din tribune gratis, a anunțat Federația Română de Fotbal.

Singura regulă e că aceștia trebuie să fie supravegheați de un însoțitor. Astfel, fiecare grup organizat de 10 copii trebuie însoțit de un cadru didactic sau antrenor.

Înscrierea se face simplu, spun reprezentanții FRF: un reprezentant al școlii, școlii de fotbal, academiei sau clubului cu grupe de copii și juniori trimite o adresă oficială, cu antet și semnată, la adresa [email protected] până pe 4 octombrie 2019. După înscriere, fiecare unitate va primi pe mail din partea FRF un răspuns de confirmare și un formular online în care trebuie să completeze datele copiilor și însoțitorilor. După verificarea acestor date, FRF va trimite pe mail biletele care vor fi printate de însoțitori.

Cu această ocazie, FRF va furniza și toate detaliile legate de accesul în incinta Arenei Naționale și organizarea grupurilor pentru acces.

România-Norvegia se joacă pe 15 octombrie, pe Arena Națională, de la ora 21:45. Pentru a fi siguri că se califică la Europeanul din 2020, tricolorii trebuie să învingă și Norvegia și Suedia.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe