Ce se întâmplă cu Eugen Cristea după ce a fost internat în spital. Mărturia emoționantă a îndrăgitului actor. „Nu mai țin seama de nimic”

Ioana Bucur 09.05.2022, 11:15
Ce se întâmplă cu Eugen Cristea după ce a fost internat în spital. Mărturia emoționantă a îndrăgitului actor. „Nu mai țin seama de nimic”

Îndrăgitul actor a trecut recent prin momente dificile. Eugen Cristea a fost internat în spital din pricina unei suferințe pe care a încercat să o ducă pe picioare. Cu toate că abia a ieșit de pe mâna medicilor, a decis să îi fie alături unei prietene dragi. Într-un interviu emoționant oferit jurnaliștilor Ego – Impact.ro, artistul și-a deschis sufletul, dezvăluind cu ce probleme de sănătate se confruntă.

„Am un respect deosebit și un mare drag de Marina”

Marina Almășan și-a lansat în urmă cu câteva zile cartea despre Victor Socaciu – „Ceasul iubirii…cei 16 ani ai mei alături de Victor Socaciu”. De la eveniment nu a lipsit actorul Eugen Cristea. Artistul a mărturisit reporterilor redacției Ego – Impact.ro că îl leagă amintiri frumoase de celebra prezentatoare.

Amintirile nu numai că sunt foarte numeroase, dar sunt și deosebit de plăcute. De fapt, pot spune că nu există nicio amintire neplăcută alături de Marina. Ne cunoaștem de foarte multă vreme, dar am început să colaborăm în 1995. Iată, s-au împlinit 27 de ani chiar zilele acestea, în jurul datei de 5 mai. În 1995 am fost invitat pentru prima oară la emisiunea pe care ea o realiza atunci, „Ceaiul de la ora 5”. Ulterior, am continuat colaborarea cu foarte mici întreruperi. Marina are o calitate, demnă de alcătuirea ei de om luptător. O spun cu tot dragul. Dacă o dai afară pe ușă, intră pe fereastră și te convinge să faci ceea ce dorește. (…)

Am un respect deosebit și un mare drag de Marina, este o femeie talentată, luptătoare, un om tonic, vesel și cu un condei minunat. Este demnă de admirat și constituie pentru mine un exemplu de comportament social și moral”, a spus Eugen Cristea, potrivit ego.ro.

Eugen Cristea, internat în spital. Ce se întâmplă cu îndrăgitul realizator al emisiunii „Feriți-vă de măgăruș”
Eugen Cristea

De ce a fost Eugen Cristea internat în spital

Actorul a dezvăluit că recent a avut nevoie de ajutorul medicilor și că a fost internat în spital. Suferința i-a fost provocată de o depresie „nu tocmai plăcută”. Acum, după externare, Eugen Cristea este hotărât să se bucure din plin de viață și să se dedice activităților ce îi aduc fericire și împlinire.

„În urmă cu mai mulți ani aveam drag față de oameni, dar am ajuns să îmi transform acest drag într-o indiferență și pe alocuri, grav fiind ceea ce spun, chiar o ură. Lucrul acesta mă deranjează. Totuși, pentru că am ieșit de curând din spital, în urma unei depresii nu tocmai plăcute, m-am hotărât să nu mai țin seama de nimic și să îmi văd de viața mea, de preocupările mele, de muzica mea, de cărțile mele și de micile mele bucurii, în care întotdeauna găsesc satisfacție”, a mărturisit actorul.

Artistul subliniază că nu este nimic grav, ia un tratament și se simte deja mult mai bine: „Uite că îmi este bine, deja a trecut o lună. Continui un tratament, ca să nu se sperie cei care vorbesc despre acest aspect. Nu este nimic grav, dar este un semnal de alarmă de care vreau neapărat să țin seama.”

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...