Este Vladimir Putin un ucigaş? Reacţia liderului face înconjurul lumii

Nicu Stan 14.06.2021, 10:57
Este Vladimir Putin un ucigaş? Reacţia liderului face înconjurul lumii

Este Vladimir Putin un ucigaş? Reacţia liderului face înconjurul lumii după ce acesta a fost întrebat verde în față dacă se consideră un ucigaș. Ce a răspuns șeful de la Kremlin, citiți în articolul de mai jos.

Vladimir Putin a fost întrebat dacă este un ucigaș. Cum a reacționat șeful de șa Kremlin

Este Vladimir Putin un ucigaş? Ce a răspuns liderul de la Kremlin după ce a fost întrebat dacă este un ucigaș. Înainte de primul său summit cu Joe Biden, Vladimir Putin spune că relațiile cu Statele Unite sunt “la cel mai scăzut nivel din ultimii ani”, într-un interviu acordat televiziunii americane NBC.

Însă, Vladimir Putin speră că omologul său, noul preledinte al SUA, Joe Biden, va fi “mai puțin impulsiv” decât Donald Trump, fostul președinte al Americii. De asemenea, faptul că a fost numit ucigaș, Vladimir Putin îl pune pe seama comportamentului macho din filmele de la Hollywood. Președintele Rusiei a fost întrebat în față dacă este un ucigaș.

Vladimir Putin si Joe Biden se vor vedea in cateva zile
Vladimir Putin si Joe Biden se vor vedea in cateva zile

Joe Biden crede că Vladimir Putin este un ucigaș

”Când președintele Biden a fost întrebat dacă crede că sunteți un ucigaș, a răspuns: Da, cred. Domnule președinte, sunteți un ucigaș?”, l-a întrebat Keir Simmons de la NBC News pe președintele rus.

Vladimir Putin nu s-a arătat surprins de întrebare și spune că s-a obișnuit cu tot felul de atacuri.

Răspunsul lui Vladimir Putin

”De-a lungul mandatului meu, m-am obișnuit cu tot felul de atacuri, din toate unghiurile, din toate zonele, din tot felul de pretexte și motive, mai mult sau mai puțin înverșunate. Niciunul nu m-a surprins. Așadar, în privința acestei retorici dure, cred că este expresia culturii americane, în general.

Desigur, la Hollywood, există unele aspecte profund înrădăcinate, cum ar fi cultura macho, care pot fi considerate ca ținând de arta cinematografică. Dar acestea fac parte și din cultura politică americană, iar acolo sunt considerate normale”, a răspuns președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Vladimir Putin și Joe Biden se întâlnesc miercuri

Vladimir Puţin și Joe Biden se vor întâlni miercuri, într-un summit la Geneva.

Potrivit Casei Albe, Joe Biden va aduce în discuție atacurile informatice, agresiunile Moscovei împotriva Ucrainei, închiderea disidenților, dar și alte probleme care afectează grav relațiile ruso-americane.

Jill Biden a făcut furori în Anglia cu jacheta sa

Pe de altă parte, Jill Biden, prima doamnă a Americii, a făcut furori în Anglia, unde s-a aflat în vizită, cu o jachetă cu un mesaj incredibil. Astfel, soția lui Joe Biden, în timpul unei întâlniri cu premierul Angliei, Boris Johnson și cu soția acestuia, a purtat o jachetă pe al cărei spate scria ”LOVE”.

”O, IUBIREA? Cred că aducem iubire din America, aceasta este o conferinţă globală şi încercăm să aducem unitate în întreaga lume şi cred că este un lucru important acum, ca oamenii să simtă unitate faţă de toate ţările şi să simtă speranţă după acest an de pandemie”, a afirmat Jill Biden.

Urmăriți Impact.ro și pe