Era beat Jean-Claude Van Damme când a fost surprins ascultând manele în București? Declarații incediare de la șoferul acestuia: „Ne-am distrat până dimineaţa”

Elena Avramescu, Camelia Moldoveanu 24.07.2021, 11:36
Era beat Jean-Claude Van Damme când a fost surprins ascultând manele în București? Declarații incediare de la șoferul acestuia: „Ne-am distrat până dimineaţa”

Jean-Claude Van Damme, surprins ascultând manele în București. Îndrăgitul actor Jean-Claude Van Damme a ajuns în București, iar la scurt timp după mai multe imagini cu acesta pe teritoriul țării noastre au apărut pe rețelele sociale.

Jean-Claude Van Damme, surprins ascultând manele în București

Însă, printre cele mai vizualizate se numără imaginile în care Van Damme se află într-o mașină alături de mai mulți tineri din Cluj și ascultă manele. Cu toate acestea, unul dintre acei bărbați a venit cu o serie de precizări, răspunzând astfel la criticile unora dintre români.

Astfel că după ce tot mai mulți oameni au considerat că vidoclipul postat pe social media i-a stricat imaginea actorului, Gabor Ianku Strinfi, cel care a realizat filmarea, a făcut un Live prin care a povestit exact ce s-a întâmplat, în acea seară. Mai mult, bărbatul chiar a negat ipotezele unora care sugerau că ar fi fost sub influența alcoolului.

Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi, mai ales, să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel 6 de stele. Nu era nici K.O. de beat, nici .

Jean Claude Van Damme
Jean Claude Van Damme si Dani Mocanu

Bărbatul a ținut să mai spună că l-a întâlnit pe celebrul actor în București și au hotărât să iasă în oraș, cu mașina lui.

În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi, până la urmă, n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu. Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii.

N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot. A fost respect reciproc, am băut, am mâncat, ne-am distrat şi l-am lăsat la hotelul unde e cazat. Ne-am distrat de la ora 8 seara până dimineaţa la 10. N-a fost cu bodyguardzi după el, gândiţi şi voi logic, a spus bărbatul care l-a întâlnit pe Jean-Claude Van Damme.

Iar asta nu este tot. După filmarea din mașină, un alt videoclip a uimit pe toată lumea, când vizita lui în România, celebrul Jean-Claude Van Damme l-a întâlnit și pe Dani Mocanu, care n-a stat pe gânduri i-a dedicat câteva versuri, pe ritmuri de manele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...