Emoții mari pentru Vlăduța Lupău. Anunțul făcut de artistă despre starea ei de sănătate

Adina Saleh / 22.01.2021, 15:57
Emoții mari pentru Vlăduța Lupău. Anunțul făcut de artistă despre starea ei de sănătate

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate. Frumoasa artista le-a împărtășit fanilor cu ce probleme se confruntă, dar și ce sacrificii este nevoită șa facă de dragul carierei de artistă.

Toată lumea o admira pe Vlăduța Lupău, cu siguranță multă lume o invidiază pentru succesul ei profesional, dar și pentru calitățile ei fizice și vocale, de excepție, însă puțini sunt cei care știu la ce sacrificii recurge frumoasă solistă, de dragul carierei sale.

Vlăduța Lupău are probleme de sănătate

Recent, artista a lucrat la un nou videoclip, spre bucuria admiratorilor ei, care așteaptă de fiecare data cu sufletul la gură ca vedeta lor preferată să vină cu noutăți muzicale. Doar că, pentru a filma noul videoclip, artista a fost nevoită să înfrunte gerul de afară. Filmările s-au desfășurat timp de câteva ore la temperaturi foarte scăzute.

Acest lucru însă, i-a cauzat vedetei, care a suferit din cauza frigului la care s-a expus timp de ore bune. Frumoasa brunetă și-a anunțăt fanii că în urma filmărilor a ajuns să se simtă rău. FRumoasa brunetă a făcut chiar și febră și a fost nevoită să stea în repaus acasă, pentru a se trata.

”Dragii mei, ați văzut că astăzi am filmat în zăpadă. Atât de rău m-am simțit și încă mă simt. Am făcut febră de la temperatura rece de afară, pentru că sunt super sensibilă. Aș vrea ca mâine să-mi revin”, a spus Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Când va îmbrăca Vlăduța rochia de mireasă?

Vlăduța Lupău s-a căsătorit legal cu alesul inimii sale, în luna septembrie a anului trecut. Doar că, din cauza pandemiei, frumoasa bruneta nu a putut încă îmbrăca rochia de mireasă. Vlăduța și Adrian Rus își doresc să organizeze o nuntă mare, la care să participe numeroși invitați, dar se pare că înca nu au stabilit data marelui eveniment.

”Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a declarat Vlăduța Lupău în cadrul unei emisiuni TV.

Cine este Vlăduța Lupău?

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară. Melodiile sale sunt mereu in Trending, iar artista este una dintre cele mai bine cotate soliste de muzica populara. Este frecvent prezentă pe micile ecrane, în calitate de invitată, la diverse emisiuni.

În perioada de dinaintea pandemiei artista nu făcea față numărului mare de evenimente la care era invitată, în calitate de solistă. Și pe bună dreptate, deoarece ardeleanca este o artistă desăvârșită care știe să întrețină atmosfera de petrecere în cadrul evenimentelor unde participă.

Pentru cei care nu știu, vă spunem noi că Vlăduța Lupău este de profesie medic veterinar. A ales să studieze medicina veterinara, din dragoste fața de animale, dupa cum declara chiar ea la un moment dat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI